Soste-logo.png

On ilo työskennellä osaavan, ripeän, ratkaisukeskeisen ja palvelualttiin ammattilaisen kanssa. Tämä projekti ei mitenkään olisi onnistunut ripeästi ja kustannustehokkaasti ilman osaavaa kumppania. Paras käyttöönotto ikinä. Kiitos.

Kirsi Anttila | Talousjohtaja | SOSTE

Lataa koko SOSTEn case-kuvaus tästä!genelec-logo.png

 

Rauhalan kanssa tämän koko projektin toteuttaminen on ollut suorastaan ilo. He ymmärsivät tarpeemme ja osasivat antaa kekseliäitä ajatuksia ja ideoita järjestelmän toteutukseen. Rauhalan asiantuntijat ovat todella ammattitaitoista porukkaa ja ansaitsevat ison kiitoksen.

Paula Ruotsalainen | Genelec

Lataa koko Genelec Oy:n case-kuvaus tästä!


apteekkariliitto.png

Päätimme nykyaikaistaa työaikakirjausmenetelmämme. Työtehon työaikakirjanpito on vastannut kaikkiin niihin haasteisiin ja ongelmiin, joihin halusimme ratkaisun. Rauhala piti siis sen, minkä lupasi. Työteho on helppokäyttöinen. Erityisesti mobiiliominaisuus on liikkuvalle organisaatiollemme oleellinen toiminto.

Ilkka Harjula | Talous- ja hallintojohtaja | ApteekkariliittoCariitti_yritystunnus.png


Sonet ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä onnistuu kätevästi mobiilissa, niin puhelimella kuin tabletillakin. Olemme käytännössä riippuvaisia tästä ominaisuudessa, sillä useat laskut edellyttävät hyväksyntääni ja koskaan ei tiedä, vievätkö työtehtävät minut messuille Saksaan vai asiakastapaamiseen jonnekin päin koti-Suomea. Sonet mobiiliratkaisun avulla paikkasidonnaisuus poistuu ja joustavuus lisääntyy.

Peter Ruokonen | Toimitusjohtaja | Cariitti Oy 
envor.jpg

”Rauhalan avulla löysimme nykyaikaisen ratkaisun työajanseurantaamme. Käyttöönotto tapahtui vaivattomasti ja työntekijämme omaksuivat ohjelman käytön helposti. Ennen projektikohtainen työtuntien kirjaaminen tehtiin paperille ja nyt työntekijät tekevät sen suoraan tabletilla ohjelmaan. Se on vähentänyt manuaalisia välivaiheita ja tuntilappujen tulkintavirheitä. Työteho näin on selkiyttänyt työaikakirjanpitoamme sekä palkanlaskennan prosessejamme. Rauhalan asiakaspalvelu toimii mallikkaasti!”

Heli Känkänen | Talouspäällikkö | Envor Group Oy


 
Hakunilan_huolto.png


”Ennen yrityksessämme ei ollut työajanseurantaa olleenkaan. Ylimääräiset lisät ja ylityöt kirjattiin käsin ja toimitettiin itse palkanlaskentaan. Rauhalan avulla saimme käyttöömme digitaalisen työajanseurannan. Nyt työtuntien kirjaus on helppoa ja tehdyt tunnit siirtyvät automaattisesti oikein palkanlaskentaan. Käyttöönotto oli sujuvaa nimetyn yhteyshenkilön kanssa ja käyttöönoton jälkeen Rauhalan tukipalvelu on vastannut pyyntöihimme nopeasti.”

Kirsi Huopainen | Pääkirjanpitäjä | Hakunilan Huolto Oy
 


  

helsingin_seudun_kauppakamari-592485-edited.png


Rauhalan palvelut sopivat nopeasti kasvavalle ja muuttuvalle organisaatiollemme erinomaisesti! Organisaatiomme halu panostaa helppokäyttöisiin sähköisiin toimintoihin johdatti meidät yhteistyöhön Rauhalan kanssa. Sonet-ohjelmisto on helppokäyttöinen ja kustannustehokas. Lisäksi yhdistimme Priima-laskentapalvelut palvelukokonaisuuteen. Palveluiden yhdistäminen kävi helposti. Rauhalassa asiat hoidetaan kanssamme yhteistyönä ja ostaja-myyjä-asetelman sijaan kysymys on kumppanuudesta

Risto Sundell | Resurssijohtaja | Helsingin seudun kauppakamari/Helsingin Kamari Oy


  

Kansanvalistusseura-802658-edited.png


Teemme useita projekteja ja Työtehon avulla pystymme seuraamaan niiden tuntikertymiä sekä siirtämään työtunnit kirjanpitoon. Henkilöstö on ollut ohjelmaan tyytyväinen ja kertonut sen auttavan oman työajan hallinnassa.

Jarmo Pykälä | Hankepäällikkö | Kansanvalistusseura


 

koneteknologiakeskus-turku.png


Olimme Koneteknologiakeskuksella etsineet jo jonkin aikaa järjestelmää tuntikohtaiseen työajanseurantaan. Vaatimuksina järjestelmältä olivat mahdollisimman yksinkertainen ja helppo peruskirjausmenettely, kirjausten tarkentaminen tarvittaessa sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista järjestelmistä vaikutti liian raskailta ylläpidon kannalta ja yksittäiset tuntikirjaukset työläiltä.


Työteho-järjestelmä vaikutti juuri sopivalta Koneteknologiakeskukselle. Järjestelmän pystyttäminen ja ylläpito on vaivatonta, kirjausten ja projektien/kustannuspaikkojen lisääminen on helppoa ja perustietovaatimuksiltaan järjestelmä on kevyt. Lisäksi järjestelmästä löytyy valmiudet myös monipuolisempaan ja tehokkaampaan käyttöön. Raporttien luominen on helppoa ja raportointimahdollisuuksia on riittävästi. Erityismainintana järjestelmän raportointiominaisuus, jolla voi suoraan tulostaa projektikohtaiset työajanseurannat esimerkiksi. ELY-keskusten hankeraportointia varten.

Iiro Kelloniemi | Talousassistentti | Koneteknologiakeskus Turku Oy


 

LPOnet.png


”Rauhalan avulla saimme järkeistettyä HR-tietojemme hallintaa. Nykyaikaisella järjestelmällä HR:n hoitaminen on nopeaa, johdonmukaista ja selkeää. Rauhalan asiakaspalvelu on toiminut koko yhteistyömme ajan erinomaisesti.”

Pirjo Pohjanheimo | Talouspäällikkö | LPOnet Ab Oy


 

Makua-Foods.png


Käytämme Sonet-ohjelmistoa laaja-alaisesti taloudenohjauksessa, palkanlaskennassa, toiminnanohjauksessa ja valmistuksessa. Lisäksi käytämme viivakoodipohjaista tiedonkeruuta langattomilla tiedonkeruutyöasemilla. Myynti-laskujen lähettäminen onnistuu sähköisen sanomanvälistyspalvelun, OneWayn, kautta. Yhteistyö Rauhalan kanssa on sujuvaa! Rauhala on meidän kokoisemme yhteistyökumppani!

Hallituksen puheenjohtaja | Juha Korkiamäki | Makua Foods Oy 
makuuni.png 

Elokuvien vuokraukseen erikoistunut Makuuni-markkinointiketjumme panostaa tehokkaaseen taloushallintoon. Käytössämme on Sonetin talouden- ja toiminanohjaus(laskutus) sekä palkanlaskenta ja ostolaskujen kierrätys. Nyt saamme nopeasti luotettavia tietoja talous- ja palkkahallinnnosta päätöksenteon tueksi. Siirsimme Sonetin ja maksuliikenneohjelman Rauhalan palvelukeskukseen. Päätökseen vaikuttivat huolettomuus varmuuskopioinnista ja päivityksistä.


Päivi Jormalainen | Business Controller | Makuuni Oy


 
nice_entertainment_-200755-edited.png


Sonet-ohjelmisto on ollut käytössämme jo vuodesta 1998. Peruskirjanpidon ja reskontrien lisäksi valintaan vaikutti toiveet täyttävä käyttöomaisuuskirjanpito sekä mahdollisuus ohjelmiston nopeaan käyttöönottoon. Erityisen tärkeäksi on osoittautunut myös kustannuspaikkalaskenta, jonka avulla seuraamme projektejamme. Olemme tyytyväisiä kokonaisvaltaiseen ratkaisuun, kun kaikki taloushallinnon osa-alueet hoituvat Sonetilla.

Arvostamme sitä, että Rauhalalle liiketoimintamme ja henkilökuntamme on parin vuosikymmenen ajalta hyvin tuttua, ja näin he pystyvät auttamaan meitä uusien toimintamallien kehittämisessä ja käyttöönotossa

Liisi Salo | Talousjohtaja | Nice Entertainment Finland Oy


 

risetti.png


Rauhalan palvelukokonaisuuden osa-alueet, ohjelmisto-, käyttö- ja sähköinen palvelu, ovat toimineet hyvin. Erityisen tyytyväinen olen tekniseen käyttöpalveluun, joka hoitaa asiat nopeasti ja täsmällisesti. Haluan korostaen mainita minulle tärkeästä palveluominaisuudesta: Voin hoitaa työni omalla Mac-tietokoneellani, iPadillani tai iPhonellani, olin sitten kotona tai matkoilla.

Saija Ristolainen-Kotimäki | Hallituksen puheenjohtaja | Risetti Oy


 
ssg-sahala.png


Tarjoamme teollisuuden elinkaaripalveluja ja toiminnan laatu vaatii joustavaa ja silti määrämuotoista järjestelmätukea. Olemme hakeneet virtaviivaista tietojärjestelmäratkaisua, jossa toimii yhden kirjauksen periaate- kaikki päällekkäinen työ pois, tuloksena toimiva raportointi itselle ja asiakkaalle. Käytössämme on kunnossapidon ennakkohuolto-ohjelmisto sekä tuotannonohjausjärjestelmä. Kyseisiin järjestelmiin on integroitu Rauhalan masterjärjestelmä

Olemme valinneet Rauhalan Yhtiöt yrityksen palvelu- ja ohjelmistotarjonnan sekä koon perusteella.

On helpompi tehdä yhteistyötä, kun yrityksen asiakaspalvelulla on kasvot. Erityisesti arvostamme yhtiön toiminnalle ominaista lupausten pitämistä.

Auli Remahl | Talouspäällikkö | SSG Sahala