Opaskuva_hr-jarjestelman-hankinta2.png

HR-järjestelmän hankinta

Opas HR-järjestelmän hankintaa harkitseville yrityksille

Oletteko harkinneet HR-järjestelmän hankintaa tai käyttöönottoa? Järjestelmäinvestointi on aina iso päätös ja hankintavaiheessa herääviä kysymyksiä on monia. Oppaamme tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin HR-järjestelmän hankintaan, valintaan ja käyttöönottoon liittyvistä aiheista.

Lataa opas

opaskuva_varmistuspalvelu.png

Vakuuta liiketoimintasi


Tietojen varmistaminen toiminnan jatkuvuuden tukena

Yrityksessä oleva tieto on jopa elinehto nykypäivän liiketoiminnassa. Ilman tietoa ei yksinkertaisesti ole
liiketoimintaa. Monet eivät kuitenkaan ymmärrä datan ja tiedon merkitystä ennen kuin pahin on jo tapahtunut. Tämä opas antaa sinulle tietoa ja uudenlaisia näkökulmia tietojen varmistukseen ja liiketoiminnan jatkuvuuden tukemiseen. 

Lataa opas

 

Opaskuva_erp_jarjestelman_valinta.png

ERP-järjestelmän valinta

Opas ERP-hankinnan tueksi

Tässä oppaassa tarjoamme näkemyksemme ERP-järjestelmän oikeaoppiseen valintaan. Oppaan on tarkoitus antaa sinulle uusia näkökulmia perinteisten vertailutaulukoiden lisäksi, jotta teet varmasti oikean valinnan yrityksesi parhaaksi.

Lataa opas

opaskuva_pilvipalvelut.png

Kaikki pilvipalveluista

Opas pilvipalveluiden hankintaan ja käyttöönottoon

Oppaan tarkoituksena on antaa sinulle kattava ja monipuolinen näkemys pilvipalveluista ja niiden hankintaan liittyvistä kysymyksistä. Opas on suunnattu erityisesti PK-yritysten päättäjille ja IT-henkilöstölle.

Lataa opas

opaskuva_hr-prosessit.png

Rutiininomaisten HR-prosessien digitalisointi

Kuinka helpottaa rutiineja henkilöstöhallinnossa?

Opas antaa näkemyksiä rutiininomaisten HR-prosessien digitalisointiin ja sen tuomiin hyötyihin. Oppaasta saat myös lisäeväitä mahdollisten uusien järjestelmäinvestointien perustelemiseksi organisaation päättäjille.

Lataa opas

Opaskuva_digitaalinen_taloushallinto.png

Digitaalinen taloushallinto yrityksen kasvun tukena

Parhaiten menestyvät yritykset tuntevat digitaalisuuden mahdollisuudet ja hyödyt sekä osaavat myös käyttää digitaalisia palveluita hyödykseen. Kuinka digitaalinen taloushallinto tukee yrityksen kasvua ja lisää kannattavuutta?Lataa opas

opaskuva_office365.png

Tehokkuutta Office365-työkaluilla

Opas Office365-palvelusta kiinnostuneille

Office 365 on paljon enemmänkin kuin vain sähköposti tai MS Office-paketti. Office 365 on palvelukokonaisuus, jonka avulla voidaan tuottaa aitoa liiketoiminnallista hyötyä koko organisaation laajuisesti. Tämä pikaopas tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin Office 365:n hyödyistä, ominaisuuksista ja käyttöönotosta. 

Lataa opas

Toimiva työajanhallinta

Vinkit työajanhallinnan digitalisointiin

Oppaan avulla kartoitat helposti, miten työaikakirjanpito, työajanseuranta ja mahdollinen työvuorosuunnittelu kannattaa yrityksessänne järjestää.

Lataa opas työajanhallinnasta

Office-oppaat

Microsoftin Office-oppaat

Alla olevista linkeistä pääset lataamaan ohjelmistokohtaisia oppaita täysin maksutta. Oppaissa on selkeät kuvalliset ohjeet kunkin ohjelmiston käyttöön.

Oppaat:

IT-päättäjän 5 vinkkiä

Vinkkejä Office365-palveluntarjoajan valintaan

Palveluntarjoajan rooli Office 365-käyttöönotossa ja palvelun tuottamisessa on tärkeä. Onnistunut lopputulos ja toimiva palvelu ovat sinulle tärkeitä asioita. Oppaassamme tarjoamme sinulle 5 vinkkiä avuksi hyvän palveluntarjoajan valintaan.

Lataa IT Päättäjän 5 vinkkiä opas