Rauhalan blogi
7.7.2017 10:38

Suosituimmat blogiartikkelimme

Blogimme sisältää artikkeleita useista eri aihealueista ja sisältö vaihteleekin aina laidasta laitaan. Välillä on hyvä pysähtyä kuuntelemaan ja tarkastelemaan lukijoidemme suosikkiaiheita, jotta osaamme kirjoittaa teitä kiinnostavista aiheista jatkossakin. Tässäpä siis koonti suosituimmista blogiartikkeleistamme tähän saakka! Lukuiloa!

Mitä on hyvä asiakaspalvelu?

Jokainen asiakaskokemus on aina erilainen ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Asiakkaan tarpeen ymmärtäminen, kuunteleminen ja positiivinen asenne asiakkaan kohtaamiseen ovat tärkeitä. Lue lisää.

 

Etätyön johtaminen organisaatiossa

Etätyöllä mahdollistetaan työn tuottavuuden ja työtyytyväisyyden lisääntymiseen aloilla, joissa käsitellään tietoa. Onnistuakseen se vaatii johtamiseen näkökulman muutosta ja luottamusta yhteiseen tekemiseen. Monelle henkilökohtaisesti etätyö merkitsee parempaa työtehoa, työtyytyväisyyttä ja motivaatiota sekä se mahdollistaa paremman arjen hallinnan. Lue lisää.

 

Kokemuksia HR-järjestelmän hankinnasta

Haastattelimme LPOnetin* talouspäällikköä, Pirjo Pohjanheimoa, HR-järjestelmän valinnasta ja käyttöönottoprosessista. Käytännönesimerkin kautta saat toivottavasti tietoa HR-järjestelmän käyttöönotosta ja vertaistukea omille pohdinnoillesi. Lue lisää.

 

Ohjelmistolisenssi – Miten organisaatiosi kuuluisi ne hoitaa?

Tietoteknisten järjestelmien ja ohjelmistojen käyttö on aina vaatinut lisenssejä. Tänä päivänä palvelut muuttuvat yhä enemmän kuukausihinnalla myytäviksi. Tämän myötä ohjelmistolisensseistä käytetään usein nimitystä käyttöoikeus. Lue lisää.

 

Työaika asiantuntijan tehtävissä

Mitä mieltä olet työajoista ja työaikakirjaamisesta asiantuntijatehtävissä? Kuinka tarpeellista on, että ihminen tarkkailee mihin aikaan kulkee töissä ja varmistaa, että istuu siellä tunnollisesti 8h/ päivä? Lue lisää.

 

 
Takaisin blogiin