Rauhalan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Uutta aikakautta kohti – uuden ohjelmiston käyttöönotto
25.9.2017 9:15

Uutta aikakautta kohti – uuden ohjelmiston käyttöönotto

Uuden oppiminen. Saako se sinut puhkumaan intoa vai nostattaa kissamaisesti niskakarvat pystyyn? Meidän kohdalla se oli onneksi ensimmäinen vaihtoehto ja tämän läpikäyneenä ajattelimme konsernimme hallinnon voimin kertoa siitä myös Teille lyhyesti.

Kävimme viime vuoden vaihteessa läpi koko konsernissamme taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelman muutoksen. Puntaroimme monia eri ohjelmistoja, mikä olisi meidän tarpeitamme parhaiten palvelevin ohjelma? Tiedostimme, että jotkin toiminta tapamme oli aika uudistaa, joten aivojen uudelleen ”koodaus” oli paikallaan. Puntaroinnin jälkeen, päädyimme Visma Fivaldiin, johon sovimme siirtoaikatauluksi vuoden vaihteen. Nyt hieman vajaan vuoden käytön jälkeen kerromme omia tuntemuksiamme vaihdoksesta ja uuden oppimisesta, eli ”miten meni noin niinkuin omasta mielestä”.

Olemme jakaneet blogi kirjoituksemme kolmeen eri osaan:


Jos sinulla on vaikeuksia muutoksen tullen, meidän osaava ohjelmistotiimimme auttaa sinua mielellään! Tarjoamme monia ei vaihtoehtoja, joihin voit tutustua verkkosivuillamme tai ottamalla yhteyttä meihin. Autamme myös muutoksen ja uuden oppimisen tiellä, joten et varmasti ole asioiden kanssa yksin. Osaava sovellustukemme auttaa myös sinua halutessasi mahdollisten ongelmien tullessa eteesi.


Takaisin blogiin