Citrix-tuotteet ja Rauhalan erityisosaaminen


Citrix NetScaler – Sovellusten toimitusjärjestelmä

Citrix NetScaler on sovellusten toimitusjärjestelmä, joka yhdistää ominaisuuksia perinteisistä konesalituotteista, kuten kuorman tasauksen (load balancing), välimuistin, pakkauksen, SSL-kiihdytyksen (accelerator), verkkohyökkäysten eston ja SSL VPN -yhteyden. Kaikki ominaisuudet ovat yhdessä verkkolaitteessa, joka on suunniteltu maksimoimaan sovellusten suorituskykyä ja turvallisuutta. NetScalerin ominaisuudet yhdistettynä sovellus- tai työpöytävirtualisointiratkaisun kanssa takaa optimaalisen loppukäyttäjäkokemuksen.

Citrix Receiver – Virtualisoitujen palveluiden jakaminen

Citrix Receiver on laitealustasta riippumaton asiakasohjelmisto virtualisoitujen palveluiden jakamiseen. Ohjelmiston asentamisen jälkeen voit käyttää virtualisoituja työpöytiä, sovelluksia ja käsitellä tietoja helposti sekä turvallisesti mistä tahansa laitteesta (esim. älypuhelin, tabletti, PC, Mac). Ohjelmisto tarjoaa turvallisen ja yksinkertaistetun työtilan, upean käyttökokemuksen ja monipuoliset Citrix-palvelut ja -tuotteet.

Citrix ShareFile – Tiedostojen hallinta- ja jakoratkaisu

Citrix ShareFile on ”seuraa minua” -tiedostojen hallinta- ja jakoratkaisu, joka mahdollistaa vakaan tiedostojen yhteiskäytön, jakelun ja synkronoinnin, ja jossa tiedot ovat kaikissa tilanteissa asianmukaisesti suojattu. Palvelu mahdollistaa ja turvaa käyttäjän vaatiman laiteriippumattoman helpon mobilin työskentelytavan, täyttäen silti yrityksen tiukatkin tietoturvavaatimukset. ShareFile mahdollistaa optimaalisen tuottavuuden laitteesta tai paikasta riippumatta. ShareFile voidaan liittää osaksi sovellus- ja työpöytävirtualisointiratkaisua sekä on intergroitavissa Office 365 -palveluun.

Citrix XenApp – Sovellusvirtualisointi

Citrix XenApp takaa optimaalisen palvelun sovellusten virtualisoinnille. Monipuolisten työkalujen kautta onnistuvat kokonaisvaltaiset ratkaisut sovelluksien virtualisointiin, etäkäyttöön ja levittämiseen. Näin käytettävyys paranee ja samalla myös sovellusten yhteensopivuus ja toimintavarmuus. Työasemien päivitystarpeet vähenevät ja saat keskitetyn käytön ja hallittavuuden edut sovelluksillesi. 

Citrix XenDesktop – Työpöytien virtualisointi

Citrix XenDesktop on monipuolinen työpöytien virtualisointiratkaisu. XenDesktop mahdollistaa työpöytien jakamisen kaikille käyttäjille. Saat käyttöösi räätälöidyt tai standardisoidut työpöydät sovelluksineen laitealustasta riippumatta. Työpöytä on aina ajan tasalla ja vastaa yrityksesi asettamia vaatimuksia.


Citrix XenServer – Palvelinvirtualisointi

Citrix XenServer on kustannustehokas ja helppo ratkaisu palvelinvirtualisoinnille. Xen-teknologia on tunnustettu alan nopeimmaksi ja varmimmaksi virtualisointiohjelmistoksi. XenServer skaalautuu aina yksinkertaisimmista ja pienimmistä virtualisointiympäristöistä suurimpien datakeskusten vaativiin korkean käytettävyyden ympäristöihin.