TEK_2730

Tilaisuutemme on TÄYNNÄ. Mikäli olet kiinnostunut tilaisuuden aiheista, voit jättää yhteydenottopyynnön meille.

 

Miten Microsoft 365 -palveluilla torjutaan tietoturvauhat, jotka kohdistuvat myös sinuun? Microsoftiahan me kaikki käytämme: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Skype... Tiedätkö, mitä muita tuottavuutta parantavia työkaluja palvelu sisältää? Kuule aiheesta lisää aamupalan ja lounaan äärellä!

Tilaisuus järjestetään Seinäjoella 30.10.2019 klo 8.45-12.30. Paikkana toimii OmaSp Stadionin SJK Lounge (Alaseinäjoenkatu 15). Tilaisuus on maksuton.

 

Ohjelma:

8.45 - 9.15  Aamupala
9.15 - 11.30 Ohjelma
- Microsoft/Office 365 palvelut
- Tietoturvauhkien torjunta Microsoft 365 -palveluilla
- Microsoft Teams palvelun esittely ja käyttöesimerkit
11.30 Lounas


Miksi osallistuisin?

Tule kuulemaan Microsoftin moderneista työskentelyvälineistä ja tietoturvasta.

Kyberturvallisuuskeskuksen mukaan Microsoft Office 365:n tunnuksia kalastellaan ja käytetään tietomurtoihin päivittäin.

Kyberrikollisuus on Pohjoismaisen tutkimuksen mukaan kasvanut vuoden aikana 20%. Organisaatioilta menee keskimäärin 200 päivää havaita hyökkäys ja tämän jälkeen noin 70 päivää toipua siitä. Tästä huolimatta yritykset ovat varautuneet hyökkäyksiin vaihtelevasti. Välinpitämätön asenne tulee ennen pitkää kalliiksi (IBM).

Tiedäthän, että Skype for Business -palvelu loppuu ja sen korvaa Microsoft Teams. Miten Teamsia voidaan hyödyntää organisaatiossanne? Osaatko käyttää Teamsia tehokkaasti? 

 

Rauhala ja Arrow
Tilaisuudessa puhuvat Arrow ECS Finlandin Microsoft-asiantuntija Katja Alaviitala sekä Rauhala Yhtiöiden OnCloud-tiimin järjestelmäasiantuntija Miikka Heikkinen. Ei vaikeaselkoista ja teknistä kapulakieltä vaan selkeää puhetta tärkeistä aiheista. 

 

 

Tietosuoja