Perehdytään yhdessä, miten tehostaa yhdistyksen taloushallinnon arkirutiineja:

Mitkä taloushallinnon rutiinit voisi hoitaa automatisoidusti ja helpommin?  Päivitä tietosi siitä, mitä nykyaikainen taloushallinto on.

Oletko hyödyntänyt automaatioiden tuomat edut omissa taloushallinnon arkirutiineissasi esim. tiliotteilla, myynti- tai ostolaskuilla? Saatko muistutuksen odottavista tehtävistä, esim. erääntyneistä myyntilaskuista, epäonnistuneesta myyntilaskun lähetyksestä osoitevirheen takia? Entä muistutus maksettavista ostolaskuista?

Ilmoittaudu mukaan pe 4.12.2020 klo 13.00-14.00 järjestettävään webinaariin. Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti ja saat tallenteen itsellesi. Webinaari on maksuton.

Kuule täysin suomalaisesta taloushallinto-ohjelmasta, Fennoasta, joka on jo usean järjestön valinta. Fennoa hoitaa rutiinit puolestasi, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä toimintasi tärkeimpiin tehtäviin. Fennoassa kirjanpito, ostot, laskutus, matkalaskut, pankkiyhteydet ja paljon muuta ovat yhdessä saumattomana kokonaisuutena.

 

"Fennoa on 12. kirjanpito-ohjelma, jota olen käyttänyt ja kokemukseni mukaan niistä kaikista helpoin. Nykyaikaisen kirjanpito-ohjelman digitaaliset ja automatisoidut ominaisuudet tehostavat taloushallinnon rutiineja - - liikkuvan työni takia Fennoa on näppärä myös responsiivisuutensa vuoksi. Voin hoitaa välttämättömät asiat tienpäällä vaikka puhelimella."

Petri Javanainen | talousjohtaja | Lähetysyhdistys Kylväjä

 
 
Elise1-1
 
 Webinaarin asiantuntijana toimii taloushallinnon järjestelmien moniosaaja ja sovellusasiantuntija Elise Alanen. Elisellä on näkemystä siitä, miten taloushallinto-ohjelmista saadaan paras hyöty irti ja talousvastaavalle lisää tunteja työpäivään.
 

 

Tietosuoja