Lisätietoihin klikkaamalla

Fennoa Citrix

Nepton Office 365

Nepton EasyHR F-Secure Protection Service for Business (PSB)

Sympa HR F-Secure Protection Service for Email (PSE)

Visma Expense Integraatiot

Visma Payroll Pilvipalvelut sekä konesalipalvelut

Visma Nova Varmistuspalvelut

Visma.net Palomuuripalvelut

Visma Fivaldi

 


Citrix  

Citrix mahdollistaa sovellusten ja tietojen toimituksen suojaamisen, mobilisoinnin ja optimoinnin. Citrixin avulla voit käyttää ohjelmistojasi sekä tietojasi missä ja milloin tahansa, käyttökokemuksen ollessa aina samanlainen. Rauhalan kautta Citrix-tuotteiden edut ovat vaivattomasti sinun ulottuvillasi! Ammattilaistemme yli kymmenen vuoden kokemus Citrix-ratkaisuista takaa sinulle osaavan ja luotettavan palvelun.

Lue lisää Citrixistä 

 

Fennoa

Digitalisoi tilitoimistosi tai yrityksesi – taloushallinnon ohjelma, johon on helppo rakastua. Automatisoitu, käyttäjäystävällinen taloushallinto pilvipalveluna. 

Lue lisää Fennoasta Katso videoita taloushallinto-ohjelmasta

 

F-Secure Protection Service for Business (PSB)  

Tietoturvapalvelu jolla suojataan Windows työasemat ja palvelimet, Mac työasemat sekä Android laitteet. Palvelu tarjoaa virus- ja haittaohjelmatorjunnan, sekä alustasta riippuen palomuuri ja ohjelmistopäivitys ominaisuudet. Me hoidamme valvonnan, ylläpidon ja hallinnan. F-Securen PSB on osa tietoturvapalveluamme.

Lue lisää tietoturvapalveluista

 

F-Secure Protection Service for Email (PSE)  

Palvelu suojaa sähköpostisi virus- ja haittaohjelmilta, sekä vähentää roska- ja mainospostin määrää. Palveluun on mahdollista ottaa käyttöön myös sähköpostin salaus, jolla mahdollistetaan sähköpostin kiistämättömyys sekä luottamuksellisen tiedon välittäminen. Ota käyttöön jo nyt vuonna 2018 voimaan tulevan tietosuoja-asetuksen mukainen toteutus. Me tuotamme sen teille palveluna. F-Securen PSE on osa tietoturvapalveluamme.

Lue lisää tietoturvapalveluista

 

Integraatiot  

Järjestelmäintegraatiot ovat nykyaikaa, usein integraatiot ovat työläitä, eikä välttämättä omasta organisaatiosta löydy osaamista. Me toteutamme ne puolestasi ja yhteistyössä organisaatiosi ja kolmansien osapuolten kanssa.

Ota yhteyttä

 

Office 365  

Nykyaikainen ja kustannustehokas ratkaisu saada Microsoft Office työkalut käyttöösi. Voit työskennellä missä ja milloin tahansa, eivätkä eri päätelaitteetkaan aiheuta ongelmaa. Hinnoittelu mukautuu kuukausittain organisaatiosi tarpeiden mukaan. Saat käyttöösi tasokkaat sähköpostipalvelut ja valtavasti pilvitallennustilaa, sekä monia muita toimintaasi hyödyttäviä palveluita. 

Lue lisää Office 365:sta

 

Palomuuripalvelut  

Palomuuripalvelumme suojaa tietoverkkosi haitalliselta ja asiattomalta sisällöltä, sekä mahdollistaa monia turvallisia etätyömuotoja. Palomuuripalvelu mahdollistaa myös turvalliset ja nykyvaatimuksia vastaavat langattomat verkot, niin henkilökunnalle kuin asiakkaille ja vierailijoillekin . Palomuuripalvelumme ovat osa tietoturvapalveluitamme. 

Lue lisää tietoturvapalveluista

 

Pilvipalvelut sekä konesalipalvelut  

Ulkoista ohjelmistosi tai järjestelmäsi meidän kanssamme. Voitte turvallisesti käyttää palveluita omasta konesalistamme sekä Microsoft Azure -pilvipalvelusta. Monesti on myös tarvetta omalle paikalliselle palvelimelle ja me voimme tuottaa sen palveluna teille. Usein paras ratkaisu löytyykin näiden palveluiden yhdistelystä. 

Lue lisää pilvipalveluista

 

Sympa HR 

Kokonaisvaltainen työsuhteen elinkaaren hallinnan järjestelmä. Rekrytoinnista työsopimuksen tekemiseen, henkilön osaamisen ja koulutuksen hallinta kuten myös Suorituksen johtaminen ovat keskeisiä toiminnallisuuksia järjestelmässä. Sen nosto hyötykäyttöön on mahdollista asiantuntevien  asiantuntijoimme. Näin HR tukee liiketoimintanne prosesseja ja tuottaa tarvittavat raportit ja tilastotietoa reaaliaikaisesti. 

Lue lisää Sympa HR:stä Tutustu HR-varttivideoihimme 

 

Nepton

Työaikakirjanpidon, työvuorosuunnittelun ja toteutuneiden tuntien nykyaikainen järjestelmä. Monipuoliset TES laskennat taustalla nopeuttavat reaaliaikaista työaikakirjausta. Liukumat ja mahdolliset ylityöt näkyvät kirjaajalle reaaliaikaisesti. Kotimainen, pilvipalvelu, johon kirjaukset mahdollista tehdä Mobiilisti, Selaimella tai erillisellä päätelaitteella.

 Lue lisää Neptonista Katso video

 

Nepton EasyHR  

Nepton EasyHR on kevyt ja nopeasti käyttöönotettava henkilörekisteri, joka täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n vaatimukset. Henkilörekisterissä säilytät kootusti ja turvallisesti kaikki työntekijöihisi liittyvät henkilötiedot. 

Lue lisää Nepton EasyHR:stä

 

Varmistuspalvelut  

Varmistuspalvelumme avulla varmistamme palvelimiesi ja organisaatiosi tiedot luotettavaan pilvipalveluun tai omaan konesaliimme. Sinun ei tarvitse huolehtia varmistuksista, me valvomme niitä ja tarvittaessa palautamme tietosi.

Lue lisää varmistuspalveluista

 

Visma.net Expense

Selainpohjainen matka- ja kululasku paljon matkustavalle. Älypuhelinsovelluksen avulla matkaan liittyvät kuitit siirtyy matkalaskulle käden käänteessä. Expense toimii itsenäisenä selainpohjaisena ohjelmistona siellä mistä löytyy selain - töissä, kotona tai vaikkapa mökillä.

Lue lisää Visma.net Expense Lataa ilmaiset koekäyttötunnukset

 

Visma Payroll  

Nopea palkanlaskentaohjelman käyttöönotto ilman suuria alkuinvestointeja, tarvitset vain selaimen. Minimoi manuaalinen työ hyödyntämällä mallipohjia- ja vakiotietoja. Selkeät raportit säästävät aikaa ja resursseja. Käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Palkanlaskentaa voidaan helpottaa automaatiota mm. Porautumistietoja hyödyntäen.

Lue lisää Visma Payroll

 

Visma Fivaldi 

Käyttäjäystävällinen, sähköinen kokonaisratkaisu, joka taipuu moneksi. Kattavat sovellukset tarjoavat työkalut talous-, palkka- ja kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin. Selainpohjainen ratkaisu takaa jouhevan käyttöönoton ja toimivuuden siellä missä sinäkin olet.

Lue lisää Visma Fivaldi

Visma Nova 

Visma Nova on toiminnanohjauksen avaimet käteen -ratkaisu. Valitse juuri sinulle sopivat sovellukset ja kasvata niitä oman yrityksesi kasvun mukana. Monipuolisella ohjelmistoratkaisulla hallitset yritystäsi toiminnanohjauksesta työmaalle ja urakointiin asti.

Lue lisää Visma Nova

Visma.net 

Visma.net on täysin pilveen kehitetty nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä. Valitse ERP-palvelut tarpeidesi mukaan ja kasvata liiketoimintaasi täysin uudella tavalla, vaikka kotoa käsin.

Lue lisää Visma.net

 

Kiinnostuitko, ota yhteyttä