Mikä on Sympa HR?

SaaS (Software as a Service) -pohjaisessa HR-ratkaisussa henkilöstön tiedot ovat aina ajan tasalla, oikeiden henkilöiden saatavilla ja monipuolisesti raportoitavissa. Pitkälle standardoitu tekniikka mahdollistaa kustannustehokkaan käytön. Käyttäjäystävällisellä, pilvipalveluna tuotetulla ohjelmistolla varmistat henkilöstöprosessien sujuvuuden. SaaS-palvelu poistaa huolesi teknisistä vaatimuksista, kun ylläpito ja muu hoituu järjestelmätoimittajan toimesta.

Sympa HR:n kätevät mobiiliominaisuudet mahdollistavat työskentelyn kaikkialla. Mobiilityökalut nopeuttavat niin työntekijöiden kuin johtajienkin HR-rutiinien hoitamista. 

Järjestelmä voidaan räätälöidä yrityksesi HR-prosessien tarpeiden mukaisesti ja se kehittyy yrityksesi muutosten ja kasvun mukana.

Integroiminen muihin ohjelmistoihin on mahdollista, kuten esimerkiksi palkka-, matkalasku-, työaika-, työvuorosuunnittelu- ja toiminnanohjausjärjestelmään tai käyttöoikeussovellukseen.

Rauhala tarjoaa yrityksellesi Sympa HR -henkilötietojärjestelmää kustannustehokkaasti pilvipalveluna sekä läsnäolevaa järjestelmän asiantuntijapalvelua.

Kysy lisää