Sympa HR:llä hallitset henkilöstöhallintoa ja sen työmäärää 

Toimialasta riippumatta henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Sympa HR -järjestelmää käyttämällä varmistat henkilöstösi kehityksen ja liiketoimintasi tavoitteiden täyttymisen. Yrityksesi kilpailukyky kasvaa, kun henkilöstön osaaminen, tuottavuus ja tyytyväisyys kasvavat. 

Sympa HR – hoida koko työsuhteen elinkaari

Selainpohjainen Sympa HR -järjestelmä yhdistää henkilöstöhallinnon (HRM), henkilöstön kehittämisen (HRD) ja rekrytointiprosessit johdonmukaiseksi kokonaisuudeksi. Näin yksi HR-järjestelmä kattaa koko työsuhteen elinkaaren. Hallinnoi kaikkia henkilö-, työsuhde- ja palkkatietoja yhdellä järjestelmällä.

Sympa HR:n avulla hallinnoitavia HR-kokonaisuuksia ovat mm. rekrytointi, työsuhteen aloitus, tietojen ylläpito, osaamisen johtaminen, suorituksen johtaminen ja työsuhteen päätös. Sympa HR VeroEDU -osiolla tallennat organisaatiosi koulutussuunnitelmat ja toteutuneet koulutukset. Kokoat näin kätevästi verotuksen koulutusvähennykseen tai koulutuskorvaukseen oikeuttavaa raporttitietoa. 

 

Sympa HR, HR-järjestelmätRekrytointi


Sympa HR -henkilöstötietojärjestelmä tarjoaa helpon ja joustavan Internet-pohjaisen rekrytointiratkaisun. Rekrytointiohjelmalla säästät työhakemuksien käsittelyyn kuluvaa aikaa ja optimoit sopivimman hakijan löytymisen.

Sympa HR, työsuhteen elinkaariTyösuhteen hallinta


Hoida Sympa HR -järjestelmällä työsuhteen koko elinkaari. Työntekijän kaikki työsuhdetiedot, kuten CV, työhistoria, sertifikaatit, työkalut, kehityskeskustelut, ovat helposti löydettävissä ja päivitettävissä. Henkilstöhallinnon tehtävät, esim. poissaolojen, lomien ja sairauspoissaolojen seuranta, hoituu nopeasti.

Sympa HR, osaamisen johtaminen

Osaamisen johtaminen

Sympa HR -henkilöstötietojärjestelmä kohdentaa yrityksesi osaamisen johtamisen oikeille raiteille. Se auttaa yritystäsi tunnistamaan, rekrytoimaan ja pitämään halutut työntekijät, jotka mahdollistavat yrityksesi menestyksen.

Sympa HR, suorituksen johtamine

Suorituksen johtaminen

Sympa HR -järjestelmällä johdat suorituksia hallitusti! Sympa HR -henkilöstötietojärjestelmällä työntekijöiden tehtävän- ja toimenkuvien sisältöjen käsittely on aikaa säästävän tehokasta.

Millainen HR-järjestelmä sopisi yrityksellesi? Älä jää päätöksen kanssa yksin. Kartoitetaan se yhdessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Mikä on Sympa HR?

SaaS (Software as a Service) -pohjaisessa HR-ratkaisussa henkilöstön tiedot ovat aina ajan tasalla, oikeiden henkilöiden saatavilla ja monipuolisesti raportoitavissa. Pitkälle standardoitu tekniikka mahdollistaa kustannustehokkaan käytön. Käyttäjäystävällisellä, pilvipalveluna tuotetulla ohjelmistolla varmistat henkilöstöprosessien sujuvuuden. SaaS-palvelu poistaa huolesi teknisistä vaatimuksista, kun ylläpito ja muu hoituu järjestelmätoimittajan toimesta.

Sympa HR:n kätevät mobiiliominaisuudet mahdollistavat työskentelyn kaikkialla. Mobiilityökalut nopeuttavat niin työntekijöiden kuin johtajienkin HR-rutiinien hoitamista. 

Järjestelmä voidaan räätälöidä yrityksesi HR-prosessien tarpeiden mukaisesti ja se kehittyy yrityksesi muutosten ja kasvun mukana.

Integroiminen muihin ohjelmistoihin on mahdollista, kuten esimerkiksi palkka-, matkalasku-, työaika-, työvuorosuunnittelu- ja toiminnanohjausjärjestelmään tai käyttöoikeussovellukseen.

Rauhala tarjoaa yrityksellesi Sympa HR -henkilötietojärjestelmää kustannustehokkaasti pilvipalveluna sekä läsnäolevaa järjestelmän asiantuntijapalvelua.

Kysy lisää