Visma Fivaldi on talouden kokonaisjärjestelmä, joka taipuu moneksi

Ohjelma, joka skaalautuu yrityksesi tai yhdistyksesi kaikkien taloushallinnon tehtävien hoitamiseen.

Visma Fivaldi sähköistää ja automatisoi taloushallintosi

Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen sekä palkanlaskennan samassa järjestelmässä.   

Visma Fivaldi - ReaaliaikaisuusReaaliaikaiset tiedot ovat kaikkien nähtävissä

Oletko usein epävarma, onko käsissäsi oleva taloustieto ajantasaista?  Visma Fivaldilla tiedot ovat reaaliaikaiset ja kaikki tapahtumat ovat heti saatavilla. 

Visma Fivaldi - OstolaskutOstolaskujen hallinta on helppoa

Sähköinen ostolaskujen kierrätys, maksatus ja arkistointi. Ostolaskut saapuvat automaattisesti ja maksatus tehdään helposti ohjelman sisäisellä pankkiohjelmalla. Selaile kirjanpitoa ja poraudu laskun kuvalle saakka. 

Visma Fivaldi - MyyntilaskutMyyntilaskujen hoitaminen käy vaivattomasti


Yksittäisten ja useampien laskujen laadinta ja lähettäminen on helppoa. Tilausten käsittely, sopimuslaskutus, maksumuistutukset, korkolaskut ja siirrot perintätoimistolle hoituvat samalla järjestelmällä. 

Visma Fivaldi - Sähköinen arkistoLaajenna kokonaisuutta materiaalihallinnolla

Hoida kaikki lähetteiden tulostuksesta inventointiin Visma Fivaldilla. Vastaanota ostotilaukset, laskuta ja päivitä varastonimikkeiden saldot. Ostotilaukset myyntitilauksista, kattava varaston arvon ja saldojen seuranta, inventointi sekä mm. varastotuotteiden sarjanumeroseuranta.


Kartoitetaanko Visma Fivaldin sopivuus yrityksellesi tai yhdistyksellesi?

Jätä yhteydenottopyyntö

Visma Fivaldi sopii pk-yrityksille, yhdistyksille ja julkisille organisaatioille toimialasta riippumatta

Visma Fivaldin vahvuudet korostuvat erityisesti organisaatiossa, joissa taloushallinnon prosessit halutaan hoitaa kokonaisratkaisulla.

 

Pilvipalvelu nopeasti käyttöön

Selainpohjaisessa ratkaisussa käytössäsi on aina uusin ohjelmiston versio. Pilvipalvelun kuukausimaksu ei sisällä yllätyksiä. Prosessien sähköistäminen vähentää kaikkien manuaalista työtä ja pääset eroon paperisirkuksesta.

 

Ota yhteyttä