Visma Fivaldi on talouden kokonaisjärjestelmä

Suomen käytetyin taloushallinto-ohjelma skaalautuu taloushallinnon tarpeisiin.

Varaa livedemo

   Visma Fivaldi 

   Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, myynti- ja ostoreskontran sekä palkanlaskennan samassa järjestelmässä. Visma Fivaldin vahvuudet korostuvat erityisesti organisaatioissa, joissa taloushallinnon prosessit halutaan hoitaa kokonaisratkaisulla.

    

   Jätä yhteydenottopyyntö

    

   "Vanha taloushallinto-ohjelmamme oli aikansa elänyt. Halusimme päivittää taloudenprosessit nykypäivään. Päätimme vaihtaa Visma Fivaldiin Rauhalan avulla. Ohjelma oli nopea ja helppo ottaa käyttöön. Selainpohjaisessa ratkaisussa käytössäsi on aina uusin ohjelmiston versio. Pilvipalvelun kuukausimaksu ei sisällä yllätyksiä. Prosessien sähköistäminen vähentää kaikkien manuaalista työtä ja pääset eroon paperisirkuksesta.

   Jaakko Haapalainen | talouspäällikkö | Jokilaaksojen musiikkiopisto

    

    

   Visma Fivaldi sopii pk-yrityksille, yhdistyksille ja julkisille organisaatioille toimialasta riippumatta

    

   Oletko usein epävarma, onko käsissäsi oleva taloustieto ajantasaista?  Visma Fivaldilla tiedot ovat reaaliaikaiset ja kaikki tapahtumat ovat heti saatavilla. 

   Osto- ja myyntilaskujen hoitaminen ja hallinta on Fivaldilla helppoa. Ohjelma sisältää myös pankkiohjelman ja arkistoinnin.

   Voit laajentaa kokonaisuutta palkanlaskennan osiolla, jossa maksatus ja viranomaisilmoitukset hoituvat asianmukaisesti tai materiaalihallinnolla, jossa tilausten ja varaston hallinta on nykyaikaista.

    

    

    

   "Visma Fivaldin sähköiset toiminnot ovat tehostaneet prosessejamme huimasti! Nyt talous-, palkka- ja oppilashallinta­järjestelmämme on integroitu yhdeksi kokonaisuudeksi. Mappien, paperien ja manuaalisen työn määrä on vähentynyt merkittävästi. Fivaldilla myös sähköinen laskutus on helppoa. Materiaali- ja aikaresurssien säästön vuoksi järjestelmä on maksanut itsensä takaisin ja olemme saavuttaneet tavoittelemamme kustannussäästöt.”

   Jaakko Haapalainen | talouspäällikkö | Jokilaaksojen musiikkiopisto

    

    

    

   Myös blogistamme löydät lisätietoa kirjanpito-ohjelmista: