Nepton on kattava ja helppokäyttöinen järjestelmä toimivaan työajanhallintaan

Tältä sivulta löydät lisätietoa Nepton työajanseurannasta, HR-ratkaisuista ja työvuorosuunnittelusta.

Nepton työajanseuranta

tyoajanseuranta nepton-1

Kirjaa työaika missä ja milloin vain, vaikkapa puhelimella

Käytä työajanseurantaa puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai leimauslaitteella. Lisää seurantakohteet kirjauksille työpäivän aikana tai sen jälkeen. Katso video, miten kirjaat työaikasi puhelimella!

Automaattinen TES-tulkinta ja paikalliset tulkinnat

Toimialariippumaton Nepton taipuu jokaiseen työehtosopimukseen. Automaattisen TES- tulkinnan ansiosta voidaan muodostaa nopeasti palkat työaikamerkintöjen perusteella. Virheiden mahdollisuus vähenee, säästät aikaa ja palkat siirtyvät maksuun vaivattomasti.

Ajantasainen tieto 

Neptonissa seuraat reaaliaikaista tietoa aina käyttäjien ylitöistä, liukumista, lomista sekä poissaoloista. Monipuoliset raportit voidaan hyödyntää niin johdon, henkilöstöhallinnon, palkanlaskennan kuin taloushallinnonkin tehtävissä.

Kohdennus työajalle

Seuraa työaikoja monipuolisesti esimerkiksi asiakkaittain, projekteittain tai työlajeittain. Seuranta ja raportointi on vaivatonta ja kohdennetut tunnit voidaan siirtää suoraan laskutukseen.

Nepton HR-ratkaisut

 

HR Nepton

Kaikki henkilötiedot varmassa tallessa

Nepton HR-ratkaisut takaavat helppokäyttöisen työkalun hallinnolle ja johdolle. Säilytä henkilöstöön liittyvät tiedot aina turvallisesti yhdessä paikassa. Näin luottamuksellisia asioita ei ole paikallisilla työasemilla tai sähköposteissa. GDPR-vaatimukset täyttävä palvelu antaa käyttöösi aina oikeaa ja ajantasainta tietoa, jota henkilöstö voi käyttöoikeuksien puitteissa myös itse ylläpitää. Voit ylläpitää työntekijän tietojen takana myös erilaisia tiedostoja, kuten työsopimuksia ja kehityskeskusteluiden dokumentteja

Nepton työvuorosuunnittelu


tyovuorosuunnittelu Nepton

 

Tasapuolista ja älykästä suunnittelua

Neptonin vuorosuunnittelussa voit huomioida kunkin työntekijän osaamiset, vuorotoiveet ja poissaolot vuoroja ja tehtäviä suunnitellessa. Järjestelmä ohjaa valitsemaan tehtäviin parhaiten sopivat henkilöt.

Palvelussa voit tarjota vapaita vuoroja oman henkilökunnan tai ekstraajien poimittavaksi. Työntekijät varaavat itselleen sopivimmat vuorot ja tilanne on kaikkien nähtävillä reaaliajassa. Työntekijät voivat tarkastella vuorojaan esimerkiksi mobiilissa. 

Selkeät suunnitelma- ja toteumanäkymät

Työvuorojen alkuperäiset suunnitelmat ja todellisuudella tehdyt työtunnit eritellään Neptonissa selkeästi. Näet helposti yhdestä paikkaa vuoron suunnitelman ja toteuman, sekä valmiin TES-tulkinnan työajoille. Tiedot ovat valmiina siirrettäväksi palkanlaskentaan.

 

Ota yhteyttä

 

Lue lisää blogistamme