Priima-1.png

 

 

Priima Yrityslaskenta Oy

Olemme kasvava taloushallinnon asiantuntijayritys. Yrityksemme palvelut kattavat kaikki taloushallinnon osa-alueet, mukaan lukien myös konsultoivat yritysneuvonta-, talouspäällikkö- ja controllerpalvelut. 

Haluamme olla asiakkaillemme osaava taloushallinnan kumppani ja huolehtia heistä ennakoivalla otteella sekä aktiivisella yhteydenpidolla. Me osoitamme välittävämme asiakkaistamme aidosti! 

Pidämme katseemme suunnattuna tulevaisuuteen. Tulevaisuuden tilitoimisto onkin asiantuntija, joka tuottaa tietoa yrityksen johtamisen tueksti ja keskittyy asiakasyritysten liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseen. 

www.priimalaskenta.fi

Ota yhteyttä  

 

 

OWS Finland Oy

OWS Finland Oy tarjoaa sanomanvälityspalveluja, joilla siirtyminen sähköiseen sanomanvälitykseen on vaivatonta ja helppoa.

Tarjoamme ratkaisut mm. sähköiseen myynti- ja ostolaskutukseen, EDIFACT- ja XML-pohjaiseen sähköiseen kaupankäyntiin sekä rahti- ja tullaussanomiin.

Palvelumme integroidaan tietojärjestelmääsi yhteistyössä järjestelmätoimittajasi kanssa. Sinun ei siis tarvitse tuntea kaikkia sähköisen sanomaliikenteen kiemuroita.

Ota yhteyttä