TEK_2638-585468-edited

Automaatiot taloushallinnossa

Taloushallinnon automaatiot tarkasteluun webinaarissa

Taloushallintoa on totuttu hoitamaan ja johtamaan yrityksessä tietyllä rutiinilla. Tule tarkistamaan, onko näissä rutiineissa mitään järkeä. Mitkä niistä ovat paikallaan, mitkä asiat voisi hoitaa helpommin?

Kuule myös ensimmäisistä automaatioista, jotka koskettavat tilinpäätöstä, allekirjoitusprosesseja ja PRH-asiointia (Patentti- ja rekisterihallitus). Näe, miten isot ja ennen paljon manuaalista työtä vaatineet kokonaisuudet on digitalisoitu! Lisäksi automaatioiden kehitys- ja suunnitteluasiantuntijat haluavat lähettää ennakkoterveisiä matkalaskuihin, automaattiseen maksatukseen ja tulorekisteriin liittyen.

Viime keväänä suuren suosion saavuttanut taloushallinnon automaatioita koskeva webinaarimme saa jatkoa! Tule mukaan tiistaina 22.10.2019 klo 10-11. Webinaari on maksuton. Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti ja saat tallenteen itsellesi!

Webinaarin asiantuntijana toimii taloushallinnon automaatioiden guru, Mikko Kalliovaara. Mikkoa on leikkisästi kuvattu nörtiksi, joka rakastui taloushallintoon.

Mikon haastattelijana toimii sovellusasiantuntija ja kokenut taloushallintojärjestelmien ammattilainen, Elise Alanen. Elise haastaa Mikkoa kysymällä mm.

  • Mitä taloushallinnosta voi automatisoida?
  • Voiko automaatioihin luottaa?
  • Miten löydän yritykselleni oikean digitaalisuuden asteen?

Webinaari on maksuton.

Tietosuoja