Webinaari nykyaikaisesta, digitaalisesta taloushallinto-ohjelmasta

Taloushallintoa hoidetaan yrityksissä rutiineille, jotka sisältävät monia manuaalisia työvaiheita. Nykyaikaisempia toimintatapoja on kuitenkin kehitetty ja niiden avulla työpäivät tehostuvat, kun turhat päivittäiset ja kuukausittaiset toistot jäävät minimiin.

Automaatiot voidaan ottaa käyttöön yrityksissä asteittain ja niiden käyttöä voi lisätä pikkuhiljaa. Voit liittää nykyaikaisella API-rajapinnalla esim. toimialasi ERP:n tai raportointiohjelman myös Fennoaan.

Millaisia automaatioita on kehitetty ja miten ne näkyvät seuraavissa prosesseissa? Käydään läpi automaatioiden käyttöä, mm:

  • maksujen käsittely, kirjaukset ja tiliöinti
  • ostolaskujen maksatus
  • pankkitiliotteiden vastaanotto ja käsittely
  • myyntilaskutus
  • maksukehotukset ja perintä
  • hoidettavat asiat -muistutukset kertovat, mitkä asiat vaativat toimenpiteitä sinulta

Tule mukaan kuulemaan, miten Fennoa vapauttaa aikasi rutiineista ja nykyaikaistaa  taloushallintosi hoitoa. Fennoa on saumaton kokonaisuus, joka kertoo ajantasaisesti yrityksen taloudellisen tilanteen raporteissa tai etusivun graafeilla.

Webinaari järjestetään ke 19.5. klo 13-14. Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti ja saat tallenteet itsellesi. Tilaisuus on maksuton.

 

Elise1-1-1

Webinaarin pitäjänä toimii sovellusasiantuntija Elise Alanen. Elisellä on vuosien kokemus erilaisten organisaatioiden taloushallinnon prosesseista ja taloushallintojärjestelmistä. Hän on saanut aitiopaikalta seurata taloushallinnon kehitysaskeleita ja automaatioiden arkipäiväistymistä. Elisen tavoitteena on sujuvoittaa yritysarkea ja vähentää turhien talousrutiinien määrää. 

 

 

Tietosuoja