Tervetuloa maksuttomaan webinaariin!

Webinaarissa käydään läpi työaikalain vaatimat työajankirjanpidon velvoitteet sekä työehtosopimusten mukaiset monipuoliset laskentamahdollisuudet. Nykyaikainen ja käyttäjäystävällinen Nepton tulkitsee asiakaskohtaisesti paikalliset sopimukset, työaikalain sekä työehtosopimukset. Automaattiset TES tulkinnat nopeuttavat palkanmaksuprosessia ja kirjaukset saadaan helposti valmiiksi tulkittuna palkkahallintoon.

Nepton palvelun avulla voidaan reaaliajassa nähdä pekkasten, vuosilomien ja muiden kertymien päiväkohtainen tilanne. Automaattisten laskentojen avulla myös työntekijä näkee reaaliajassa omat kertymänsä ja näin ollen tiedon saannin reaaliaikaisuus pitää kaikki sidosryhmät ajan tasalla tarvittavissa asioissa.

Tule mukaan kuulemaan kuinka palkanmaksuprosessia voidaan nopeuttaa toimivalla työajanseurannalla.


Webinaari järjestetään 16.2.2022 klo 9.30-10.15. Ilmoittaudu täyttämällä viereinen lomake.
Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti ja saat tallenteen itsellesi. Tilaisuus on maksuton, eikä velvoita osallistujia mihinkään.

 

Niina

Webinaarin pitäjänä toimii sovellusasiantuntija Niina Pajunen. Niina toimii palkkojen ja työajanseurannan asiantuntijana aina asiakkaan tarvekartoituksesta käyttöönottoon ja sovellustukeen asti.

Tietosuoja