Fennoassa tavoitteena arkirutiinien tehostaminen ja sujuvoittaminen

 

Fennoan avoin rajapinta tarjoaa kaksisuuntaiset ja reaaliaikaiset integraatiot yrityksesi taloushallintoon lukuisista ohjelmistoista esim. toimialasi ERP:n tai raportointiohjelman myös Fennoaan.

Automaatiot voidaan ottaa käyttöön yrityksissä asteittain ja niiden käyttöä voi lisätä pikkuhiljaa.

Webinaarissa käydään läpi mm.

  • automaatioiden käyttöä, mm: maksujen käsittely, kirjaukset ja tiliöinti, ostolaskujen maksatus, pankkitiliotteiden vastaanotto ja käsittely 
  • ostolaskujen maksatus, pankkitiliotteiden vastaanotto ja käsittely
  • hoidettavat asiat -muistutukset, mitkä asiat vaativat toimenpiteitä sinulta
  • palkkojen ja matkalaskujen oletusasetukset ja määritykset,  varmistat näin käytön joustavuuden ja helppouden


Webinaari järjestetään ti 6.9.2022 klo 10.00-11.00.
Ilmoittaudu täyttämällä viereinen lomake. Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti ja saat tallenteen itsellesi. Tilaisuus on maksuton, eikä velvoita osallistujia mihinkään.


Tule mukaan kuulemaan, miten Fennoa vapauttaa aikasi rutiineista ja nykyaikaistaa taloushallintosi hoitoa. Fennoa kertoo ajantasaisesti yrityksen taloudellisen tilanteen porautuvissa raporteissa sekä etusivun graafeilla.

 

Elise Essi

Webinaarin pitäjinä toimii sovellusasiantuntijat Elise Alanen ja Essi Pyylampi. Elisellä on vuosien kokemus erilaisten organisaatioiden taloushallinnon prosesseista ja taloushallintojärjestelmistä. Essi toimii henkilöstöhallinnan asiantuntijana aina asiakkaan tarvekartoituksesta käyttöönottoon ja sovellustukeen asti.Tietosuoja