Perehdytään yhdessä järjestöjen nykyaikaiseen taloushallintoon:

Taloushallintoa on totuttu hoitamaan ja johtamaan järjestöissä tietyllä rutiinilla. Tule tarkistamaan, onko näissä rutiineissa mitään järkeä. Mitkä niistä ovat paikallaan, mitkä asiat voisi hoitaa automatisoidusti ja helpommin? Päivitä tietosi siitä, mitä nykyaikainen taloushallinto on.

Täytä viereinen lomake ja lataa maksuton webinaaritallenne. Tallenteen lataaminen ei sido sinua mihinkään. Nappaa vinkit itsellesi!

 

Käydään yhdessä läpi:

  • Mitä eroa on sähköisellä ja digitaalisella taloushallinnossa? Tiesithän, että sähköinen taloushallinto ja digitaalinen taloushallinto eivät ole toistensa synonyymeja! 
  • Kuule täysin suomalaisesta taloushallinto-ohjelmasta, Fennoasta, joka on jo usean järjestön valinta. Fennoa hoitaa rutiinit puolestasi, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä toimintasi tärkeimpiin tehtäviin. Fennoassa kirjanpito, ostot, laskutus, matkalaskut, pankkiyhteydet ja paljon muuta ovat yhdessä saumattomana kokonaisuutena.
 
 
Elise1-1
 
 
Webinaarin asiantuntijana toimii taloushallinnon järjestelmien moniosaaja ja sovellusasiantuntija Elise Alanen. Elisellä on näkemystä siitä, miten taloushallinto-ohjelmista saadaan paras hyöty irti ja talousvastaavalle lisää tunteja työpäivään.
 

 

Tietosuoja