• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Aloitimme kampanjan: Yrityksiä kannustetaan nyt tekemään itse hyviä uutisia.
  
6. marraskuuta 2015 klo 16.45.00

Haastamme yhdessä Eparin kanssa Seinäjoen ja lähialueen yrityksiä tekemään hyvää

ep_hyvantekija_leima.jpgPalstatilan valtaavat huonot uutiset ja ahdistavat tilannekuvat ympäri maailmaa. Kaiken keskellä on välillä itseä muistutettava siitä, että hyviä uutisia ja hyvää tahtoa yhä löytyy.

Yritykset, teidät on nyt haastettu! Tee haluamaasi hyvää ja positiivisuutta lisäävä asia. Se voi olla hyväntekeväisyyttä, lahjoitus, osallistumista vapaaehtoistyöhön, positiivinen tempaus kaupungilla tai mitä tahansa. Lähetä sitten Eparin toimitukseen lyhyt teksti ja kuva tempauksesta. Haasta myös uusia yrityksiä mukaan. Me heitämme haasteen BSTR Luova Konttorille sekä Tukkutalo Heinoselle.

Tempauksen johdosta Rauhalaan on perustettu nyt oma Veriryhmä. Tarkoitus olisi, että verenluovutuksesta tulisi yrityksessämme perinne. Veriryhmään kuuluvat työntekijät käyvät säännöllisin väliajoin luovuttamassa pienellä porukalla verta ja tekemässä hyvää. Seinäjoen veripalvelu palvelee tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11–18. Siellä oli todella mukavat ihmiset, hyvä palvelu ja viihtyisät tilat – voimme suositella luovuttamista kaikille kyvykkäille!

LUE KAMPANJASTA TARKEMMIN TÄSTÄ

Takaisin uutisiin