7. maaliskuuta 2024 klo 9.39.59

Avoin työpaikka - Ratkaisumyyjä

tulorekisteri nyt ja tulevaisuudessa

Rauhala Yhtiöt on suomalainen perheyritys ja olemme jo yli 30 vuoden ajan tarjonneet toiminnanohjauksen-, talouden- ja henkilöstöhallinnonjärjestelmiä erinomaisella ja kasvollisella asiakaspalvelullamme. Missionamme on tarjota asiakkaillemme luotettavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle. Etsimme motivoitunutta ja ammattitaitoista ratkaisumyyjää liittymään asiantuntijoista koostuvaan tiimiimme.

Tehtävänäsi on uusasiakashankinta sekä nykyisten asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Käytännössä työsi on myydä ohjelmistoja eri asiakassegmenteille tavoitteidemme mukaisesti. Hallinnoit myyntiprosessia prospektoinnista kauppaan asti, ymmärrät B2B-ostokäyttäytymistä ja ohjaat keskustelua sen mukaan. Ohjelmisto-osaamisessa arvostamme erityisesti Visma.netin, Visma Novan, Neptonin tai Fennoan tuntemista tai käyttökokemusta. Kartoitat ja tarjoat kyseisiin ohjelmistoihin liittyviä ratkaisuja ja palveluita aktiivisella asiakaskontaktoinnilla. Lisäksi laadit, tuotat, seuraat ja kehität markkinointia yhdessä muun tiimin kanssa.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä. Etenkin ohjelmistojen tai taloushallinnon ulkoistusten myynti katsotaan eduksi. Kokemuksesi voi olla myös karttunut sovellusasiantuntijan tai taloushallinnon tehtävistä.

Arvostamme

  • Kaupallista otetta ja hyviä sosiaalisia taitoja vaihtuvissa kohtaamisissa
  • Motivoitunutta ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Kykyä työskennellä myös ryhmässä ja paloa saavuttaa asetetut tavoitteet
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alan johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa, kannustavan ja innostavan työilmapiirin, laadukkaat ja monipuoliset työvälineet. Asiakasprojektimme ovat monipuolisia ja vaihtuvia - pystyt hyödyntämään aikaisempaa osaamistasi sekä luovuuttasi toiminnan kehittämisessä. Lupaamme että ideoitasi kuunnellaan. Tule osaksi rentoa ja osaavaa tiimiä!

Odotamme, että olet valmis oppimaan uutta. Me lupaamme monipuolisen kokemuksen ja mukavan työyhteisön. Ensisijaisesti etsimme henkilöä Seinäjoen toimipisteellemme, mutta välttämätöntä se ei ole, koska meidän tiimimme on osaltaan etäorganisaatio. Olemme tottuneet monimuotoiseen työskentelyyn. Tärkeintä on kuitenkin, että myynti on sinun juttusi! Innostut myynnin perusasioista, tiedät mistä puhut ja näiden ansiosta herätät luottamusta kohtaamisissa.

Meillä työntekijöidemme hyvinvointi on keskiössä. Työhyvinvointi on enemmän kuin yksittäinen etu. Siksi panostamme erityisesti kulttuuriin, jossa työtäsi arvostetaan, pääset vaikuttamaan työyhteisön asioihin ja sinua palvelee kuunteleva yritysjohtomme. Tekemisen keskiössä on ihminen, sinä ja sinun hyvinvointisi.

Mikäli olet motivoitunut ja innokas myynnin ammattilainen, jolla on kokemusta ohjelmistomyyntitehtävistä ja haluat olla osa menestyvää tiimiämme, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tommi.hakanpaa@rauhala.fi viimeistään 26.03.2024.

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esihenkilöltäsi Tommi Hakanpäältä, liiketoimintajohtaja, 0201 210 242, tommi.hakanpaa@rauhala.fi

Tule mukaan kasvavaan tiimiimme ja rakenna kanssamme menestyvää tulevaisuutta Visman, Fennoan ja Neptonin parissa!

 

Takaisin uutisiin