21. maaliskuuta 2023 klo 9.46.32

Avoin työpaikka - Sovellusasiantuntija

TEK_1224-444265-edited

Avoin työpaikka – Sovellusasiantuntija

Rauhala Yhtiöt on yli 30-vuotta tarjonnut yrityksille ja yhdistyksille toiminnanohjaus-, talous- ja hr-järjestelmät hyvällä ja kasvollisella asiakaspalvelulla. Olemme suomalainen perheyritys. Tarjoamme luotettavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle. Olemme osa Rauhala Yhtiöt- konsernia. Haemme nyt ohjelmistoryhmän tiimiimme HR- sovellusasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Arvostamme kokemusta, mutta tehtävä soveltuu myös juuri valmistuneelle, koska koulutamme tehtäviin. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. tradenomi tai merkonomi.

Tehtäviisi kuuluvat Palkka- ja työajanseuranta sekä matka- ja kululasku – ohjelmistojen käyttöönotto yhdessä asiakkaan kanssa sekä käyttöönoton jälkeinen asiakastuki. Asiantuntijamme ovat mukana myös myynnin eri vaiheissa.

Odotamme sinulta

  • Positiivista asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Ongelmatilanteiden ratkaisukykyä
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • Paineensietokykyä ja luottamusta itseensä
  • Pitkäjänteisyyttä

Tärkeää on, että olet valmis oppimaan uutta. Meillä saat monipuolista kokemusta ja mukavan työyhteisön. Hyvä, jos asut Seinäjoen lähialueilla, mutta välttämätöntä se ei ole, koska meidän tiimimme on etäorganisaatio. Olemme tottuneet monimuotoiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi osaajaksi. Työtehtävämme ovat monipuolisia ja vaihtuvia ja pystyt hyödyntämään myös omaa osaamistasi sekä luovuuttasi, ideoitasi kuunnellaan. Tule osaksi rentoa ja osaavaa tiimiä!

Työntekijöidemme hyvinvointi on meillä keskiössä. Työhyvinvointi on enemmän kuin yksittäinen etu. Siksi panostamme erityisesti kulttuuriin, jossa työtäsi arvostetaan, pääset vaikuttamaan työyhteisön asioihin ja sinua palvelee kuunteleva yritysjohtomme. Tekemisen keskiössä on ihminen, sinä ja sinun hyvinvointisi.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Haku päättyy: Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 3.4. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti, kannattaa toimia nopeasti.

Lisätietoja ja hakemuksen jättäminen: Tarja Kiili | liiketoimintajohtaja | 040 842 0472 | tarja.kiili@rauhala.fi

Parhaiten tavoitat 24.3. klo 12-16 tai 29.3. klo 9-12.

 

Takaisin uutisiin