23. marraskuuta 2023 klo 8.29.37

Avoin työpaikka - Sovellusasiantuntija

TEK_1224-444265-edited


Rauhala Yhtiöt on yli 30-vuotta tarjonnut eri toimialoille toiminnanohjaus-, talous- ja hr-järjestelmät erinomaisella ja kasvollisella asiakaspalvelulla. Olemme suomalainen perheyritys. Tarjoamme luotettavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle. Haemme nyt ohjelmistoryhmän tiimiimme sovellusasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen vaatii taloushallinnon kokemusta tai kokemusta sovellusasiantuntijana toimimisesta tarjoamistamme järjestelmistä. Koulutuksesi voi esimerkiksi olla kaupalliselta alalta (esim. tradenomi tai merkonomi). Ohjelmisto-osaamisessa arvostamme erityisesti Fennoan, Visma Novan ja Visma.netin tuntemista tai käyttökokemusta.

Tehtäviisi kuuluvat eri ohjelmistojen taloushallinnon ohjelmien esittely, käyttöönotto yhdessä asiakkaan kanssa sekä käyttöönoton jälkeinen asiakaspalvelu.


Odotamme sinulta

  • Positiivista asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • Paineensietokykyä ja luottamusta itseensä

Odotamme, että olet valmis oppimaan uutta. Me lupaamme monipuolisen kokemuksen ja mukavan työyhteisön. Ensisijaisesti etsimme henkilöä Seinäjoen toimipisteellemme, mutta välttämätöntä se ei ole, koska meidän tiimimme on etäorganisaatio. Olemme tottuneet monimuotoiseen työskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaiseksi osaajaksi. Työtehtävämme ovat monipuolisia ja vaihtuvia ja pystyt hyödyntämään myös omaa osaamistasi sekä luovuuttasi, ideoitasi kuunnellaan. Tule osaksi rentoa ja osaavaa tiimiä!

Työntekijöidemme hyvinvointi on meillä keskiössä. Työhyvinvointi on enemmän kuin yksittäinen etu. Siksi panostamme erityisesti kulttuuriin, jossa työtäsi arvostetaan, pääset vaikuttamaan työyhteisön asioihin ja sinua palvelee kuunteleva yritysjohtomme. Tekemisen keskiössä on ihminen, sinä ja sinun hyvinvointisi.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Haku päättyy: Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.12.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti, kannattaa toimia nopeasti. 

Lisätietoja ja hakemuksen jättäminen: Tarja Kiili | liiketoimintajohtaja | 040 842 0472  | tarja.kiili@rauhala.fi

 

Takaisin uutisiin