16. joulukuuta 2015 klo 16.50.00

Vahvistusta Ohjelmistoratkaisuiden tiimiin

Rauhalassa rekrykoulutuksen kautta tullut ja nyt jatketulla työsopimuksella oleva Essi on heti ensimmäisestä päivästä laittanut itsensä likoon täysillä! Viisi vuotta sitten Skotlannista paluumuuttanut Essi on aiemmin toiminut teknisen asiakaspalvelun, myynnin- ja markkinoinnin tehtävissä. Kansainvälisyydestä huolimatta hän kuvaa itseään ”pohjanmaalaiseksi naiseksi”.

Essin toimenkuva on monipuolinen ja siihen kuuluu niin myynnin kuin markkinoinnin asioita sekä myyntiprosessin kehittämistä ja tehostamista. Häntä innostaa työssään eniten kanssakäyminen asiakkaiden kanssa. Lisäksi työyhteisön aktiivisuus ja omat onnistumiset sekä niiden jakaminen tiimin kanssa ovat tärkeä osa työssä viihtymistä.

Kun kysyy, onko jokin työssä ihmetyttänyt, Essi kertoo, että kollegoiden valtava tietotaito on mahtava asia. Onneksi Rauhalassa pyritään avoimeen työkulttuuriin, niin että jokainen voi jakaa omaa osaamistaan toisille. Tulevaisuudessa Essi uskoo, että digitaalisuus, moniosaajuus ja asiantuntijapalvelut tulevat korostumaan liike-elämässä. Niiden aallon harjalla hän haluaa myös pysyä.

Vapaa-aikana Essi ulkoilee koirien kanssa. Parasta vietettä ovat myös illanistujaiset ystävien kanssa hyvän ruoan ja juoman parissa. Hänet saattaa bongata myös kulttuuririennoista, kuten konserteista.

On hienoa, että Essi on omalla persoonallaan viemässä Rauhalaa upeasti eteenpäin! Yhdessä on hyvä jatkaa matkaa!

Essi.jpg

Takaisin uutisiin