29. huhtikuuta 2015 klo 15.07.00

Rauhala Yhtiöt ja Priima Yrityslaskenta ovat mukana työelämälähtöisessä Kaupallinen tuottaja -koulutushankkeessa. Koulutuksen tavoitteena on rakentaa Suomeen uudenlaista osaamista ja työllistää uudet osaajat työnantajakumppanien palvelukseen. Päämääränä on, että rekrytoitavat henkilöt luovat itselleen pysyvän työpaikan yrityksissämme koulutusjakson aikana. Työelämälähtöinen koulutus toteutetaan yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Hae koulutukseen tästä. Jätä hakemuksesi hyvissä ajoin – viimeistään 10.5. klo 16 mennessä!

Rauhala Yhtiöt etsii Sinua?
Etsimme ohjelmistoratkaisut-tiimiimme Seinäjoelle monipuolista ja nuorekasta osaajaa yrityksen kaupallisen tuotannon vahvistamiseen. Toivomme uudelta henkilöltä osaamista/kiinnostusta henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon asioihin.

Olet etsimämme henkilö mikäli:
-olet avoin ja pidät asiakastyöstä
-olet innovatiivinen ja kehittymishaluinen
-et pelkää esiintyä
-olet valmis ottamaan henkilökohtaista riskiä haastavien asiakastilanteiden edessä

Koulutustaustaltasi voit olla esim. merkonomi, tradenomi tai KTM. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin myynnillinen näkökulma ja ennen kaikkea uskallus!

Tiedustelut:
Tarja Kiili
040 842 0472
tarja.kiili@rauhala.fi

Hae koulutukseen tästä viimeistään 10.5. klo 16 mennessä!

Priima Yrityslaskenta etsii Sinua?
Oletko myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä taloushallintopalveluista innostunut?

Haemme rekrytoivan ohjelman kautta laskentapalvelujen tiimiimme monipuolista osaajaa vahvistamaan palveluiden kehittämistä ja myyntiä

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aitoa kiinnostusta palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Ymmärrät taloushallinnon prosesseja ja asiantuntijapalveluiden parissa toimiminen tuntuu sinusta luontevalta. Arvostamme positiivista asennetta, innovatiivisuutta, vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja innostunutta otetta työhön.

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta.

Tiedustelut:
Riitta Jaskari
040 843 5541
riitta.jaskari@priimalaskenta.fi

Hae koulutukseen tästä viimeistään 10.5. klo 16 mennessä!

Takaisin uutisiin