24. tammikuuta 2024 klo 14.52.04

Henkilöstöuutisia Ohjelmistoliiketoiminnassa

Rauhala Ohjelmistojen pitkäaikainen liiketoimintajohtaja Tarja Kiili jää keväällä ansaitusti eläkkeelle. Nyt 35 vuoden IT-uran jälkeen on aika vaihtaa vapaalle. Kiitämme Tarjaa pitkästä yhteisestä matkasta! Tarja siirtyy vapaalle 31.3.2024 alkaen.
Kiitos Tarja!

Asiakkaillamme ei ole syytä huoleen! Yhteistyö kanssanne jatkuu, kuten ennenkin. Me Rauhalassa panostamme laadukkaaseen palveluun jatkossakin. 

Uutena liiketoimintajohtajana jatkaa Tommi Hakanpää (tommi.hakanpaa@rauhala.fi / 0201210242)
Tommi Hakanpää (KTM) siirtyi tehtävään Eezyn konsernista vuoden alusta. Rauhala Yhtiöt on Tommille tuttu konserni, sillä hän on kuulunut Rauhala Yhtiöiden sekä tytäryhtiöiden hallituksiin noin kymmenen vuoden ajan. Tommi on yksi yrityksen omistajista ja edustaa yhdessä yrityksen talouspäällikön Jonna Hakanpään kanssa omistajien kolmatta sukupolvea.

Tommi-1

Hyvä asiakkaamme!

”Olen erittäin otettu päästessäni jatkamaan aikaisempien sukupolvien aloittamaa työtä ja erityisesti ohjelmistoliiketoiminnassa, mikä on ollut osa yrityksemme ydinliiketoimintaa sen perustamisesta saakka. Tarja on tehnyt menestyksekkään uran Rauhalassa ja on hienoa, että pääsemme tekemään vielä muutaman kuukauden töitä yhdessä. Otan nöyrin mielin vastaan liiketoimintajohtajan roolin ja odotan innolla työskentelyä hienojen asiakkaidemme kanssa.”

Tommi Hakanpää

Hienoa saada Tommi mukaan osaksi Rauhala Yhtiöiden arkea, tervetuloa!

Takaisin uutisiin