10. tammikuuta 2023 klo 10.00.26

LEHDISTÖTIEDOTE: Rauhala Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Yritysjärjestelmä-, tietotekniikka- ja taloushallintopalveluita tarjoavan Rauhala Yhtiöiden ja sen tytäryrityksen, Priima Yrityslaskennan toimitusjohtaja vaihtuu.

Rauhala Ohjelmistopalvelut tarjoaa modernit yritysohjelmistot toiminnanohjaukseen, palkka- ja taloushallintoon, työajanseurantaan sekä henkilöstöhallintoon. Rauhala OnCloud palvelee yrityksiä luotettavilla IT-palveluilla aina koko IT-infran suunnitteluun, hallintaan ja valvontaan asti.

Priima Yrityslaskenta tuottaa taloushallinnon palveluita, joka sisältää kaikki taloushallinnon osa-alueet; Priiman asiantuntemus ulottuu kirjanpidosta palkanlaskentaan ja yrityksen kehittämispalveluihin.

Rauhala Yhtiöt Oy:n hallitus on nimittänyt Klaus Viljanmaan uudeksi toimitusjohtajaksi 1.3.2023 alkaen. Yhtiötä kuusi vuotta luotsannut Marko Orpana siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

Toimitusjohtajaksi valittu Klaus Viljanmaa on aikaisemmin työskennellyt yrittäjänä, konsulttina ja sijoittajana Yhdysvalloissa. Ennen tätä hän työskenteli perheensä omistaman yhtiön, Urho Viljanmaa Oy:n toimitusjohtajana Jalasjärvellä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, saadessamme Rauhala Yhtiöihin kokeneen toimitusjohtajan, jolla on kokemusta erilaisissa tilanteissa olevien liiketoimintojen ja yritysten kehittämisestä.”

”Haluamme kiittää Markoa hänen arvokkaasta työstään yhtiömme kehittämisessä viimeisen kuuden vuoden aikana. Marko on arvojemme mukaisesti johtanut yhtiötä ehkäpä sen historian haasteellisimpana aikana. Toivomme Markolle mitä parhainta menestystä jatkossa.”

Toivotamme Klausin tervetulleeksi ja odotamme jo innolla yhteistyötä hänen kanssaan.

 

Rauhala Yhtiöiden päätoimipiste sijaitsee Seinäjoella ja sen tytäryrityksen Priima Yrityslaskennan sivutoimipiste Alavudella. Konserni työllistää noin 40 ihmistä.

 

Rauhala Yhtiöt Oy
Hallitus

Lisätietoja antaa:
Mika Hakanpää, Rauhala Yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Takaisin uutisiin