• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Muistatko, miltä tuntui aloittaa uudessa työpaikassa? Lue konsernimme uusien työntekijöiden ensipäivien fiiliksistä tästä!
  
5. kesäkuuta 2015 klo 16.07.00

Tervetuloa Essi ja Minna – Kaupalliset tuottajamme!

Osallistuimme kaupallinen tuottaja -koulutushankkeeseen. Koulutuksen tavoitteena on rakentaa Suomeen uudenlaista osaamista ja työllistää uudet osaajat työnantajakumppanien palvelukseen.

Hankkeen johdosta kesäkuun alussa Rauhalassa aloitti Essi ja Priima Yrityslaskennassa Minna!

Essi valmistui vastikään tradenomiksi (onnittelut!). Intoa uuden oppimiseen kuitenkin löytyi ja niinpä Kaupallisen tuottajan -koulutus tuntui hänestä sopivalta: ”Mielenkiinto koulutusta kohtaan heräsi, kun näin Rauhalan olevan mukana hankkeessa. Rauhalasta minulla on kasvava ja kehittyvä yrityskuva, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Oli hienoa tulla valituksi!”

Essi kuvaa ensimmäisiä työpäiviään mukaviksi: ”Fiilikset ovat odottavaiset ja innostuneet. On ollut ihana huomata, että työkaverit ovat auttavaisia, kun uutta asiaa on paljon.” Essi on osa Ohjelmistoratkaisuidemme tiimiä ja osallistuu sen erilaisiin projekteihin.

Vaikka Minnalla on aiempaa koulutusta ja kokemusta kaupalliselta alta ja taloushallinnosta, innosti oman osaamisen kehittäminen häntä hakemaan koulutukseen: ”Priima Yrityslaskennassa minuun vaikutuksen tekivät Suomalainen perheyritys, yrityksen arvot, henkilöstöön panostaminen sekä monipuoliset työtehtävät. Koulutuksen info-tilaisuudessa myös liiketoiminnan johtaja Riitta Jaskari teki minuun suuren vaikutuksen.”

Ensimmäisten työpäiviensä aikana Minna on havainnut, että työilmapiiri on hyvä ja perehdytykset kattavat. ”On ollut hieno huomata, miten meidät on heti otettu perheenjäseniksi, kiitos siitä kaikille”, iloitsee Minna. Minna työnkuva koskettaa myynnin- ja markkinoinnin tehtäviä.

Tervetuloa myös Eveliina!
Lisäksi Rauhalan Ohjelmistoratkaisuissa aloitti kesätyöntekijänä Eveliina. Eveliina esittäytyy ja kertoo kesätyökokemuksestaan enemmän tulevissa uutisissa. Seuraa siis uutisiamme!

TOIVOTAMME KAIKKI UUDET TYÖNTEKIJÄMME SYDÄMELLISESTI TERVETULLEEKSI!

Takaisin uutisiin