• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Perheyritykset yhdistivät voimansa – Rauhala Yhtiöt Oy tuottaa jatkossa Visma.net-palvelut YAP Accounting Oy:n asiakkaille
  
30. lokakuuta 2018 klo 13.52.50

Perheyritykset yhdistivät voimansa – Rauhala Yhtiöt Oy tuottaa jatkossa Visma.net-palvelut YAP Accounting Oy:n asiakkaille

Rauhala Yhtiöt Oy ja YAP Accounting Oy ovat solmineet lokakuussa 2018 yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Rauhala Yhtiöt tuottaa jatkossa YAP Accountingin asiakkaille Visma.net-järjestelmän käyttöönotto-, koulutus- ja tukipalvelut.

Linjaus on molempien perheyritysten strategioiden mukainen. YAP Accounting keskittyy jatkossa yhä enemmän omaan Urakointi+-tuotteeseensa, ja Rauhala Yhtiöt taas tarjoaa asiakkailleen sujuvan järjestelmien vaihdon ja arkikäytön.

- Heti ensimmäisissä yhteisissä neuvotteluissa meille syntyi olo siitä, että yritystemme arvomaailmat kohtaavat hyvin. Asiakkaille tarjotaan korkealuokkaista palvelua ja nykyaikaisia ratkaisuja. Tärkeää toiminnassa on rehellisyys ja avoimuus, kuvaa Rauhala Yhtiöiden liiketoimintajohtaja Tarja Kiili.

Kumpikin osapuoli uskoo vahvasti, että jatkossa Visma.net -palvelu on entistä parempaa.

 

Lisätietoja:

Tarja Kiili
Liiketoimintajohtaja, Rauhala Yhtiöt Oy
tarja.kiili@rauhala.fi, puh. 040 842 0472

Ville Kaksonen
Liiketoimintajohtaja, YAP Accounting Oy, Urakointi+
ville.kaksonen@yap.fi, puh. 050 346 3359

 

Rauhala Yhtiöt on vuonna 1991 perustettu perheyritys ja Visma Software Oy:n kumppani. Yritys tarjoaa modernit ohjelmistot toiminnanohjaukseen, palkka- ja taloushallintoon sekä työajanseurantaan. Lisäksi organisaatiot voivat ulkoistaa tietotekniikkansa Rauhalaan, jolloin vastuu IT:n toimivuudesta ja tietoturvasta siirtyy ammattilaisille. Rauhala tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelusta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista. Rauhalassa se pidetään, mikä luvataan!

YAP Accounting on YAP -konserniin (nykyinen Futunio) kuuluva urakointiyritysten toiminnanohjaukseen keskittynyt yritys. Yrityksen kehittämä Urakointi+ järjestelmä on erityisesti pienten ja keskisuurten urakointiyritysten tarpeisiin suunniteltu tiivis ja tehokas järjestelmä. Automatisoidut prosessit on suunniteltu juuri urakointiyrityksille helpottamaan arkea. Urakointi+ sisältää myynnin, operatiivisen toiminnan (projektinhallinta alusta loppuun) ja taloushallinnon samassa paketissa.  

 

Rauhala+YAP

Ville Kaksonen ja Tarja Kiili yhteiskuvassa Visman järjestämässä Työn uusi suunta -seminaarissa.

 

Takaisin uutisiin