9. heinäkuuta 2015 klo 16.19.00

Kesä toi mukanaan tekijän - Esittelyssä ahkera Eveliina

Rauhalan ohjelmistoratkaisuiden tiimissä työskentelee kesäkuusta elokuun alkuun Eveliina. Eveliina on 23-vuotias tradenomiopiskelija Seinäjoelta. Opinnot ovat lopputyötä vaille valmiit. Lopputyön hän tekeekin yhteistyönä Rauhalaan ja sen pääteemana on työhyvinvointi.

Eveliina sai vinkin hakea Rauhalaan kesätyöntekijäksi ja niinpä hän otti rohkeasti yhteyttä. Työhaastattelun jälkeen paikka oli hänen.

”Täällä olen saanut mielenkiintoisia työtehtäviä eri ohjelmistojen parissa ja vastuuta aina sopivassa määrin. Olen töissä Rauhalan HelpDeskissä eli asiakaspalvelussa ja työtehtäväni liittyvät siihen”, kuvailee Eveliina toimenkuvaansa.

Kesätyöpaikkana Rauhala on osoittautunut antoisaksi. ”Täällä työskentelee mukavia ihmisiä ympärillä, ja minua on neuvottu todella hyvin uusien asioiden kanssa”, hän iloitsee.

Töiden lisäksi Eveliina aikoo kesän aikana rentoutua mökillä, viettää aikaa läheisten kanssa, kuntoilla ja käydä ainakin yksillä festareilla. ”Todella hyvää loppukesää kaikille, lämpimät terveiset täältä Rauhalasta!”, toivottaa Eveliina.

Takaisin uutisiin