13. toukokuuta 2019 klo 22.24.54

Tradenomin jatko-opintoja suorittavat harjoittelussa Rauhalassa

Henna Luuri ja Pauliina Vitikkala suorittavat tradenomeille suunnatun jatkokoulutuksen Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa. Liiketoimintojen digitaalisuuteen perehtyvä jatkokoulutus sisältää kuukauden harjoittelun, jonka he suorittavat Rauhalassa.

IMG_3191-1Hennalla on aiempaa kokemusta turvallisuusalan töistä, asiakaspalvelusta ja hallinnon tehtävistä, mutta asiantuntijatehtävät kiinnostavat häntä eniten tällä hetkellä. Harjoittelunsa aikana Henna on päässyt tutustumaan HR- ja palkanlaskennan järjestelmiin.

- Ala on erittäin mielenkiintoinen. Tulevaisuudessa juuri tällaiset asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävät kiinnostavat, kuvaa Henna.

Pauliina taas on aiemmalta koulutukseltaan tuotantotalouden tradenomi, lakiekonomi ja kauppatieteiden maisteri. Takana onIMG_3207-1 4,5 vuoden jakso kotona lasten kanssa. Nyt Pauliinan ajatukset ovat kuitenkin suuntautuneet takaisin työelämään:

- Tekniikka, laki ja talous ovat aina kiinnostaneet minua. Rauhalassa pääsen kuukauden harjoitteluni aikana mahtavasti yhdistämään nämä kolme. 

Vapaa-ajalla Pauliina on aktiivisesti mukana Mothers in business -järjestössä, joka pyrkii osaltaan mahdollistamaan perheen ja työelämän yhteensovittamisen. 

Suositus Rauhalalle harjoittelupaikkana

- Työnantajana Rauhala on lunastanut kaikki odotukset. Jos Rauhalaa pitäisi kuvata kolmella sanalla, olisivat ne positiivinen, sosiaalinen ja asiantunteva, tiivistää Henna.

- Ihmiset on mukavia, tänne oli helppo tulla ja toimistotilat ovat viihtyisät. Koen, että työntekijät huomioidaan täällä henkilökohtaisesti ja ilmapiiri on hyvä, päättää Pauliina.

Takaisin uutisiin