• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Vuoden 2016 Tili- ja veropäivien aiheena oli reaaliaikaisen talouden hallinta – Myös me olimme mukana!
  
5. helmikuuta 2016 klo 17.02.00

Tili- ja veropäivillä esittelimme palvelukokonaisuuteemme kuuluvaa Fennoa-ohjelmaa. Tapahtuma yllätti meidät erittäin positiivisesti ja olemme mielellämme mukana uudelleenkin. Väkeä riitti osastollamme kiitettävästi ja tarjoamamme ratkaisu sopi päivien digitaaliseen ja reaaliaikaiseen aiheeseen loistavasti.

Fennoa on uusi digitaalinen ja täysin automatisoitu ohjelma, joka on tehty uudella tekniikalla. Sillä on lähdetty ratkaisemaan nykypäivän todellisia haasteita. Erityisesti tilitoimistoalalla toimintaan kohdistuu paineita nykyisestä taloustilanteesta ja asiakastarpeiden muuttumisesta. Siksi käytössä olevan ohjelman pitäisi olla helppokäyttöinen, pitkälle automatisoitu, asiakaslähtöinen, reaaliaikainen sekä läpinäkyvä. Fennoasta löytyy kaikkea tätä sekä myös tärkeimmät tunnusluvut ja grafiikat automaattisesti tilitoimiston ja asiakkaan käyttöön ja paljon muuta.

Lue lisää Fennoasta

Lue myös: Sähköinen taloushallinto vs. digitaalinen taloushallinto

Lämmin kiitos kaikille osastollamme vierailleille! Oli ilo tutustua Teihin ja olemme mielellämme yhteydessä uudelleenkin! Lisätietoa meistä ja ratkaisuistamme saa soittamalla ja lähettämällä sähköpostia.

Digitaalisin ohjelmaterveisin!
Fennoa-tiimi

Rauhala Yhtiöt Oy
Puh. 0201 210 200
fennoa@rauhala.fi

Ps. Fennoan osastolla oli mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa pääpalkintona oli 100,8 metriä lakuja. Voittaja on Pasi J. Lisäksi sateenvarjot voittivat Kyllikki H., Johanna V., Anita N., Jussi L. ja Tiina L.

Takaisin uutisiin