Webinaari nykyaikaisesta, digitaalisesta taloushallinto-ohjelmasta

Fennoassa kaikki osa-alueet muodostavat saumattoman kokonaisuuden, tavoitteena arkirutiinien tehostaminen ja sujuvoittaminen. 

Fennoan avoin rajapinta tarjoaa kaksisuuntaiset ja reaaliaikaiset integraatiot yrityksesi taloushallintoon lukuisista ohjelmistoista esim. toimialasi ERP:n tai raportointiohjelman myös Fennoaan.

Automaatiot voidaan ottaa käyttöön yrityksissä asteittain ja niiden käyttöä voi lisätä pikkuhiljaa. 


Käydään läpi automaatioiden käyttöä, mm: maksujen käsittely, kirjaukset ja tiliöinti, ostolaskujen maksatus, pankkitiliotteiden vastaanotto ja käsittely sekä hoidettavat asiat -muistutukset kertovat, mitkä asiat vaativat toimenpiteitä sinulta.

 

Webinaari järjestetään ti 30.5.2023 klo 13.00-14.00
Ilmoittaudu täyttämällä viereinen lomake. Tilaisuus on maksuton, eikä velvoita osallistujia mihinkään.


Tule mukaan kuulemaan, miten Fennoa vapauttaa aikasi rutiineista ja nykyaikaistaa  taloushallintosi hoitoa. Fennoa on saumaton kokonaisuus, joka kertoo ajantasaisesti yrityksen taloudellisen tilanteen raporteissa tai etusivun graafeilla.

 

 

Elise1-1-1

Webinaarin pitäjänä toimii sovellusasiantuntija Elise Alanen. Elisellä on vuosien kokemus erilaisten organisaatioiden taloushallinnon prosesseista ja taloushallintojärjestelmistä. Hän on saanut aitiopaikalta seurata taloushallinnon kehitysaskeleita ja automaatioiden arkipäiväistymistä. Elisen tavoitteena on sujuvoittaa yritysarkea ja vähentää turhien talousrutiinien määrää. 

 

 

Tietosuoja