Tämän webinaarin avulla opit huomioimaan toiminnanohjauksen kokonaisuutta syvällisemmin

Toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP herättää ihmisissä erilaisia mielikuvia. Järjestelmää käyttävät yrityksessä monet ihmiset: johto, hankinta/ostajat, myynti, taloushallinto, palkanlaskenta... Silti toiminnanohjausjärjestelmän
valinnassa ja prosessien rakentamisessa ei kaikkien näkökulmaa osata aina huomioida. Toiminnanohjausjärjestelmän tarkoitus on varmistaa liiketoimintaprosessien sujuminen.

Miten nykyaikainen ERP-järjestelmä toimii eri näkökulmista tarkasteltuna? Konkretisoimme asiat esimerkein Visma.net ERP -järjestelmällä.

Maksuton webinaari järjestetään 27.5.2020 klo 9.00-9.45. Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti ja saat tallenteen itsellesi. Täytä siis viereinen lomake.

 

Jo näistä esimerkistä huomaat, että asioilla on hyvinkin monta puolta:

JOHTO: kustannustehokkaat prosessit, tiedolla johtaminen ja reaaliaikainen raportointi

OSTO JA MYYNTI: tuotteiden ja tuotekoodien hallinta ja varastoautomaatio, liikkuvan työn helppous, automaatiot, sähköiset toiminnot sekä EDI-liikenne

TALOUSHALLINTO: automaattiset viranomaisilmoitukset, kirjanpito ja palkanlaskenta, sähköiset toiminnot, ... kaikki mikä syntyy toiminnanohjauksessa, päätyy taloushallintoon yhden syötön periaatteella!

IT: ERP pilveen vai palvelimeen, toimialakohtaiset järjestelmäintegraatiot

Kuule webinaarissa lisää! 

 

 

ilona ja teemu

Webinaarin pitäjinä toimivat toiminnanohjauksen asiantuntijat Ilona Ääritalo ja Teemu Turunen. Molemmilla ERP-konkareilla on vuosien kokemus toiminnanohjausjärjestelmien vaihto- ja ylläpitohankkeista. Taskusta löytyy laaja-alaista ymmärrystä tämän päivän yritysten toiminnanohjauksen tarpeista – eri näkökulmista tarkasteltuna ;)

 

Tietosuoja