Miten tehostaa yrityksen taloushallinnon arkirutiineja nykyaikaisella ja kotimaisella taloushallinto-ohjelmalla, Fennoalla?

Taloushallintoa on totuttu hoitamaan ja johtamaan yrityksissä tietyillä rutiineilla. Tule tarkistamaan, onko näissä rutiineissa mitään järkeä. Mitkä niistä ovat paikallaan, mitkä asiat voisi hoitaa automatisoidusti ja helpommin? Päivitä tietosi siitä, mitä nykyaikainen taloushallinto on.

Kuule täysin suomalaisesta taloushallinto-ohjelmasta, Fennoasta, joka on jo usean yrityksen valinta. Fennoa hoitaa rutiinit puolestasi, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä toimintasi tärkeimpiin tehtäviin. Fennoassa kirjanpito, ostot, laskutus, matkalaskut, pankkiyhteydet ja paljon muuta ovat yhdessä saumattomana kokonaisuutena.

Täytä viereinen lomake ja siirry webinaaritallenteeseen.

 

"Fennoa on nykyaikainen taloushallinto-ohjelma, joka automatisoi rutiinit sekä vähentää virheiden mahdollisuutta ja manuaalisen työn määrää."

Anna Kuusisto | talouspäällikkö | Energent Oy

 
 
Elise1-1
 
Webinaarin asiantuntijana toimii taloushallinnon järjestelmien moniosaaja ja sovellusasiantuntija Elise Alanen. Elisellä on näkemystä siitä, miten taloushallinto-ohjelmista saadaan paras hyöty irti ja talousvastaavalle lisää tunteja työpäivään.
 

 

Tietosuoja