Koetko ERP-järjestelmäsi taloushallinnon käytön hankalaksi? Silloin Fennoa on erinomainen ratkaisu, sillä se on Suomeen tehty ja kaikki yhteydet viranomaisiin toimivat automaattisesti järjestelmästä.

Webinaarin pääteemat:

  • Digitaalinen taloushallinto: Kuule, kuinka Fennoan ratkaisu voi virtaviivaistaa yrityksesi taloushallintoa ja helpottaa monimutkaistenkin prosessien hallintaa.

  • Helppo integroitavuus: Fennoa on suunniteltu saumattomasti integroitumaan eri järjestelmiin, mikä tekee siirtymisen Fennoaan vaivattomaksi. Avoin rajapinta tarjoaa kaksisuuntaisen reaaliaikaisen yhteyden yrityksesi taloushallintoon lukuisista ohjelmistoista, kuten toimialasi ERP:istä tai raportointiohjelmasta. 


Fennoa integroituu hyvin mm. Fuusor-raportointijärjestelmään, joka tarjoaa monipuoliset työkalut esim. konserniraportointiin, BI-raportointiin sekä suunnitteluun ja ennustamiseen.

Tule mukaan kuulemaan, miten Fennoa vapauttaa aikasi rutiineista ja nykyaikaistaa taloushallintosi hoitoa. Fennoa kertoo ajantasaisesti yrityksen taloudellisen tilanteen porautuvissa raporteissa sekä etusivun graafeilla.

Webinaari järjestetään to 2.11. klo 13-14. Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti ja saat tallenteen itsellesi. Tilaisuus on maksuton, eikä velvoita osallistujia mihinkään.

Elise1-1-1

Webinaarin pitäjänä toimii sovellusasiantuntija Elise Alanen. Elisellä on vuosien kokemus erilaisten organisaatioiden taloushallinnon prosesseista ja taloushallintojärjestelmistä. Hän on saanut aitiopaikalta seurata taloushallinnon kehitysaskeleita ja automaatioiden arkipäiväistymistä. Elisen tavoitteena on sujuvoittaa yritysarkea ja vähentää turhien talousrutiinien määrää. 

 

 

Tietosuoja