Tilaa testitunnukset

Kokeile 14 vuorokautta ilmaiseksi suosittua ja monipuolista työajan hallinnan palvelua.

Nepton-työajanseurantajärjestelmä sopii kaikille toimialoille ja eri kokoisille yrityksille.

Nepton ilmainen kokeilujakso

Neptonin demoympäristö sisältää:

  • Omien työtietojen ja poissaolojen käsittely
  • Työaikalain mukainen työajantulkinta
  • Työajan tulkinnan vakioraportit
  • Saldotuntien käsittely
  • Työajankohdentaminen
  • Lomien ja poissaolojen raportointi ja suunnittelu

Lisäksi asiantuntijamme vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin ja halutettasi voi esitellä sinulle myös kokeilujakson ulkopuolisia ominaisuuksia.

 

"Nepton-työajanseurantajärjestelmä on helppokäyttöinen. Sen avulla
olemme digitalisoineet työajanhallinnan prosessit. Työyhteisömme oppi nopeasti käyttämään Neptonia. Rauhalan asiakaspalvelu ja järjestelmätuki auttavat asiantuntevasti kaikissa tilanteissa."

Kirsti Rautavuori | toimistovastaava | Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto, Jyty ry

 

 

Neptonin hyödyt pähkinänkuoressa:

 

Noudata työaikalakia
Työaikalaki velvoittaa työnantajat seuraamaan työntekijöiden työaikaa. 1.1.2020 alkaen myös työntekijän kokonaistyöaikaa on mitattava. 

Kirjaa työaika helposti, tee hyväksynnät nopeasti
Työaikakirjausten tekeminen ja hyväksyntä onnistuu aika- ja paikkariippumattomasti niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Työaikakirjauksiin voi käyttää myös leimauslaitteita.

Ajantasainen tieto ja monipuoliset raportit apunasi
Ajantasainen tieto ylitöistä, liukumista, lomista ja pitämättömistä vapaista. Raporteista hyötyvät niin henkilöstö-, palkka- ja taloushallintokin.

Kohdenna ja seuraa ketterästi
Kohdenna työaikaa tarpeesi mukaan, esimerkiksi asiakkaittain, työlajeittain tai projekteittain. Tietoa voidaan hyödyntää niin laskutuksen kuin projektiseurannankin perustana.

Nepton skaalautuu tarpeisiisi
Suomalainen Nepton on moderni pilvipalvelu, jota kehitetään aktiivisesti. Siksi käytössäsi on aina nykyaikainen järjestelmä, joka täyttää vaatimuksesi ja kasvaa yrityksesi mukana. Järjestelmässä on monipuoliset integraatiomahdollisuudet ja sitä voidaan laajentaa työvuorosuunnitelun sekä henkilöstöhallinnon osioilla.

Monipuoliset tulkinnat
Nepton työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa monipuoliset työaikatulkinnat. Työaikatulkinnat tehdään asiakaskohtaisesti työaikalain, TES- ja paikallisten tulkintojen mukaisesti. Ohjelmaan voidaan rakentaa useita erilaisia työajanseurannan ryhmiä.

Liittymämahdollisuudet
Neptonissa on valmiit liittymämahdollisuudet yli 40 yleisimpään palkkaohjelmaan, joihin tulkittu työaika voidaan siirtää vaivattomasti. Myös esimerkiksi henkilötietojen siirto Sympasta Neptoniin onnistuu ajastetusti tai projektitunneista voidaan viedä tietoa taloushallintoon.

 

 

Suosittelemme Neptonia:

 

tyoajanseuranta jarjestelma kokemuksia