Digitaalinen työajan­seurantajärjestelmä yrityksille

Työajanseurantajärjestelmän on helpotettava esimiesten, työntekijöiden sekä henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon arkea. Tee kirjaukset helposti, hoida tiedot palkanlaskentaan saumattomasti, tee työvuorosuunnittelu sujuvasti, säilytä työntekijöiden henkilötietoja lainmukaisesti ja raportoi kattavasti.  Panostamalla työaikaseurantaan sekä työvuorosuunnitteluun saavutat hallitun, tasapuolisen ja kaikille selkeän toimintatavan. 

Työajanseuranta­järjestelmä

Vaadi helppo­käyttöisyyttä ja joustavuutta

Työajanseurantajärjestelmän on oltava samaan aikaan erittäin helppokäyttöinen ja kattava. Meiltä löydät nykyaikaisen ja kotimaisen kokonaisratkaisun nimeltä Nepton.

Neptoniin sisältyy työajanseuranta, HR-ratkaisut ja työvuorosuunnittelu. Järjestelmä on toimialariippumaton ja sopii niin yrityksille kuin yhdistyksille. Kolmen eri palvelutasonsa avulla järjestelmä skaalautuu erilaisiin tarpeisiin ja näin varmistut, ettet maksa turhasta.

 

tyoajanseurantajarjestelma 1

Kuinka työajanhallinta olisi paras järjestää yrityksessäsi?
Keskustele asiantuntijoidemme kanssa.

Ota yhteyttä

Nepton = digitaalinen työajanseuranta­järjestelmä

 

Työajanseurantajärjestelmä - työajanseurantaTehokas ja monipuolinen työajanseuranta

Työntekijät kirjaavat vaivattomasti mm. lomat, poissaolot, sairauslomat, kilometrit, päivärahat, kommentit, työtehtävät ja projektit. Esimies hyväksyy helposti automaattisesti lasketut palkka-aineistot työaikakirjauksista. Hyväksynnästä aineisto siirtyvät saumattomasti palkanlaskentaan.

 

työajanseurantajärjestelmä - lakisääteisyysLakisääteisyys ja palkanlaskenta

Työajanseurantajärjestelmästä on saatavilla kaikki lakisääteiset työaikaraportit.  Automatisoi palkkalajit, ylityöt, lisät ja korotukset, vuosilomat, jaksotyöt, paikalliset laskutavat ja erilaiset työajantulkinnat eri työehtosopimuksien mukaan eri työntekijäryhmille. Saatavilla myös kevyt HR-ohjelma, jolla säilytät työntekijöiden henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

 

Työajanseurantajärjestelmä - viestintäViestinnän helppous

Esimiesten on helppo viestiä alaisille ja muistuttaa esim. verokorteista. Työntekijät viestivät takaisin esimiehelle kirjoittaen kommentteja ja vuorotoiveita järjestelmään. 

 

kirjanpito-ohjelma, fennoaTyöaikakirjaamisen monipuolisuus

Valitse yrityksellesi toimivin tapa kirjata työaikaa. Työaikakirjaaminen on mahdollista tehdä selaimella, puhelimella, tabletilla tai työaikakirjauspäätteelllä.

 

TyöajanseurantajärjestelmäProjektihallinta, kustannuspaikat ja työnumerot

Työaikaseurantajärjelmään voidaan vapaasti määritellä projektit, työnumerot ja työvaiheet. Työaikakirjausten kohdistaminen on helppoa ja onnistuu tarvittaessa useaan eri kohdenteeseen yhtäaikaisesti.

 

yksimonistaÄlykäs työvuorosuunnittelu

Digitaaliset suunnittelutyökalut työvuoro- ja tehtäväsuunnitteluun vähentävät manuaalisia välivaiheita ja tiedonkulun ongelmia. Näe työntekijöiden paikallaolotiedot ja vuorotoiveet helposti. Suunnittele työtehtäviä esimerkiksi toimipisteille, projekteille, asiakkaille tai työntekijöille. Voit myös luoda avoimia ja valinnaisia työvuoroja. Tieto työvuoroista välittyvät helposti niin työntekijöille, esimiehille kuin palkanlaskentaan. Viestit vuoroista kulkevat helposti kaikille osapuolille.

 

Kokeile Neptonia itse – Ei ostopakkoa!

Lataa testitunnukset

 

Kaipaatko vielä lisätietoja?

Lue lisää Neptonista

 

 

Aiheeseen liittyvät blogimme: