Tämä työajanseuranta­järjestelmä sopii kaikille!

Työajanseurantajärjestelmän on helpotettava esimiesten, työntekijöiden sekä henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon arkea. Ota käyttöön hallittu, tasapuolinen ja kaikille selkeä toimintatapa.

 

Voit ottaa Nepton-työajanseurannan käyttöön vaikka itse. Kokeile maksutta 30 päivää!

Siirry vakioituun käyttöönottoon

Työajanseuranta­järjestelmä

Työajanseurantajärjestelmän on oltava samaan aikaan erittäin helppokäyttöinen ja kattava. Meiltä löydät nykyaikaisen ja kotimaisen kokonaisratkaisun nimeltä Nepton.

Neptoniin sisältyy työajanseuranta, HR-ratkaisut ja työvuorosuunnittelu. Järjestelmä on toimialariippumaton ja sopii niin yrityksille kuin yhdistyksille. 

Nepton voidaan käyttöönottaa yhdessä asiantuntijamme kanssa tai itsenäisesti vakioidun käyttöönoton kautta.

 

"Työajanseurantajärjestelmä, Nepton, on selkeä, yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Työntekijämme oppivat sen käytön nopeasti. Johto taas iloitsee monipuolisista raporteista ja kustannuspaikkaseurannasta. Tämä on nykyaikainen tapa huolehtia työajanseuranta asianmukaisesti kuntoon."

Eija Leppäkynnäs | talouspäällikkö | Keliakialiitto ry

 

tyoajanseuranta jarjestelma

 

Ota yhteyttä

 

 

Nepton = digitaalinen työajanseuranta­järjestelmä

 

 

Nepton on täysin pilvipalveluna toimiva työajanseurantajärjestelmä. Kirjaaminen on helppoa missä ja milloin vain, ja hoidat kirjaukset vaikkapa puhelimella.

Työaikaa voidaan kirjata myös eri seurantakohteille. Ohjelma tulkitsee työaikaa reaaliaikaisesti, joten esimiehen on helppo seurata kertyneitä ylitöitä ja liukumia. Hyväksytyt tunnit siirtyvät vaivattomasti ja toimialariippumattomasti TES-tulkittuna palkanlaskentaan.

Kevyt HR-osio pitää henkilötiedot GDPR:n mukaisesti tallessa ja työaikajärjestelmästä on helposti saatavilla kaikki lakisääteiset raportit niin ylitöistä kuin sairaslomista. 

Työvuorosuunnittelussa suunnittelet selkeän näkymän kautta vuoroja eri toimipisteille, projekteille tai työntekijäkohtaisesti. Ohjelmassa voidaan luoda myös työntekijöille valittavaksi avoimia vuoroja ja huomioida työntekijöiden osaaminen suunnittelussa. Vuorojen julkaisu ja tiedottaminen ohjelman kautta on helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää Neptonista

 

 

 

Olemme tyytyväisiä Neptoniin ja Rauhalan asiakaspalveluun:

 

Nepton kokemuksia

 

 

 

Viimeisimmät työajanseurantaa koskevat blogimme: