Tämä työajanseuranta­järjestelmä sopii kaikille!

Työajanseurantajärjestelmän on helpotettava esimiesten, työntekijöiden sekä henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon arkea. Ota käyttöön hallittu, tasapuolinen ja kaikille selkeä toimintatapa.

Tarjoamme sinulle testitunnukset ja voit kokeilla nykyaikaista työajanseurantajärjestelmää maksutta 14 päivää.

Lataa testitunnukset

 

Työajanseuranta­järjestelmä

Työajanseurantajärjestelmän on oltava samaan aikaan erittäin helppokäyttöinen sekä kattava. Meiltä löydät nykyaikaisen ja kotimaisen kokonaisratkaisun nimeltä Nepton.

Nepton sisältää työajanseurannan, työvuorosuunnittelun ja henkilöstöhallinnon kokonaisuudet, joista voit valita yrityksellesi sopivimmat palvelutasot. Ratkaisu on toimialariippumaton ja sopii niin yrityksille kuin yhdistyksillekin.

Nepton-työajanseurannan kokonaisuus muodostetaan yhdessä asiakkaan ja Rauhalan asiantuntijan välisen yhteistyö kautta asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioivaksi ratkaisuksi.  

Nepton voidaan käyttöönottaa yhdessä asiantuntijamme kanssa tai itsenäisesti vakioidun käyttöönoton kautta.

 

"Työajanseurantajärjestelmä, Nepton, on selkeä, yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Työntekijämme oppivat sen käytön nopeasti. Johto taas iloitsee monipuolisista raporteista ja kustannuspaikkaseurannasta. Tämä on nykyaikainen tapa huolehtia työajanseuranta asianmukaisesti kuntoon."

Eija Leppäkynnäs | talouspäällikkö | Keliakialiitto ry

 

"Saamme Nepton-työajanseurannan Rauhalasta erinomaisella asiakaspalvelulla. Neptonilla työaikakirjaaminen on helppoa ja nykyaikaista, tekee sen sitten selaimella, mobiilissa tai leimauslaitteella. Työaikakirjaukset siirtyvät vaivattomasti palkanlaskentaan." 

- Terhi Jokipii | talouspäällikkö | Tukkutalo Heinonen Oy

 

tyoajanseuranta jarjestelma

 

Katso Nepton-esite

Lue lisää käyttöönotosta

 

Nepton – moderni työajanseuranta­järjestelmä

 

 

Nepton pilvipalveluohjelma kulkee mukanasi ajasta ja paikasta riippumatta. Nykyaikainen työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa kirjaamisen missä ja milloin vain. Kirjaa työaikasi puhelimella, tietokoneella tai vaikka työaikapäätteellä.

Työajan kirjaaminen

Työaikaa voidaan kirjata eri seurantakohteille. Ohjelma tulkitsee työaikaa reaaliaikaisesti ja automaattisen TES-laskennan avulla työajan tarkastaminen ja palkanlaskenta helpottuu. Esihenkilö pääsee helposti tarkastelemaan kertyneitä ylitöitä ja saldoja, sekä hyväksymään kirjauksia ja mahdollisia poissaolopyyntöjä. Hyväksytyt tunnit siirtyvät vaivattomasti ja valmiiksi tulkittuna palkanlaskentaan. Kattavan integraation avulla tietoja voidaan siirtää ohjelmasta toiseen ja laajentaa työajan kirjaamisen hyötyjä.

Henkilötietojen hallinta

Kevyt HR palvelu pitää henkilötiedot tietoturvalliseti tallessa GDPR:n huomioiden. Henkilötietojen avulla voidaan laskettaa automaattista työsuhteen keston huomioivaa vuosilomalaskentaa taustalle, huomoiden työsuhteen keston. Työajanseurantajärjestelmästä on helposti raportoitavissa vuosilomasaldot, enimmäistyöaika jaksoittain ja vaikka sairauslomat suoraan kelaa varten.

Toimiva työvuorosuunnittelu

Laajentamalla ohjelman käyttöä työvuorosuunnitteluun, saat selkeän näkymän kautta vuoroja eri toimipisteille, projekteille tai työntekijäkohtaisesti. Ohjelmassa voidaan luoda myös avoimia vuoroja työntekijöille valittavaksi, ja työvuoroja pystyy suunnittelemaan esimerkiksi työntekijöiden osaamistietoja hyödyntämällä. Vuorojen julkaisu ja tiedottaminen ohjelman kautta on helppoa ja vaivatonta.

 

Lataa testitunnukset

 

 

 

Olemme tyytyväisiä Nepton-työajanseurantaan
ja Rauhalan asiakaspalveluun:

 

tyoajanseuranta jarjestelma kokemuksia

 


 

Hyödynnä työajanseurantaa koskevat blogimme: