• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Vähemmän murheita ja parempia yöunia jo 30 vuotta! Rauhala juhlii pyöreitä vuonna 2021
  
4. tammikuuta 2021 klo 8.34.11

Vähemmän murheita ja parempia yöunia jo 30 vuotta! Rauhala juhlii pyöreitä vuonna 2021

Rauhala Yhtiöt Oy viettää 30-vuotisjuhlavuottaan. Tuula ja Jyrki Rauhalan vuonna 1991 perustama yritys on tarjonnut asiakkailleen mottonsa mukaisesti "vähemmän murheita ja parempia yöunia" jo 30 vuoden ajan. Perheyritys siirtyi perheen sisällä Mika Hakanpäälle ja nyt jo kolmas sukupolvi on mukana toiminnassa. Yrityksen historiaan voit tutustua tarkemmin täällä. 

30 vuoden mittainen yritystaival ei ole itsestään selvyys. Vuosikymmenten keston ehkäpä tajuaa parhaiten, kun niitä peilaa historiallisiin tapahtumiin; Rauhala on nähnyt niin Neuvostoliiton romahtamisen, Euroopan unioniin liittymisen, matkapuhelinten, tietokoneiden ja Internet-yhteyksien yleistymisen, sosiaalisen median syntymisen kuin neljä eri presidenttiä. 

Vuosikymmenet kertovat siitä, että Rauhala on onnistunut palveluillaan tuomaan asiakkailleen lisäarvoa. Pitkät asiakassuhteet, korkeat asiakastyytyväisyyskyselyiden arvosanat ja laaja suosittelijoiden verkosto puhuvat puolestaan.

- Vuodet ovat vaatineet tekijöiltä muuntautumiskykyä, rohkeita päätöksiä ja visioita tulevasta. Kulloisenkin yritysstrategian jalkauttaminen näkyväksi osaksi arkea on pitänyt päämäärän kirkkaana kaikkien mielessä. Yhteen hiileen on helpompi puhaltaa, kun tiedetään, mitä milloinkin tavoitellaan. Strategioita ei tulisi koskaan tehdä mappiin ja hyllylle pölyttymään. Parasta on osallistaa henkilöstö mukaan tulevaisuuden rakentamiseen ja mahdollistaa se, että ihmiset eivät ainoastaan tiedä tavoitteita, vaan sitoutuvat niihin, kuvaa Rauhalan toimitusjohtaja Marko Orpana ja jatkaa:

- Haluan kiittää kaikkia työntekijöitämme, asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja omistajaperhettämme. Olette luoneet historiamme ja olette tulevaisuutemme. Kertyneistä vuosista huolimatta kehitystahtimme on yhä kiihtymään päin. 100-vuotisjuhlavuotta odotellessa! Niitä ennen toivotan kuitenkin hyvää uutta vuotta 2021!

 

Lisätietoja:

Marko Orpana
toimitusjohtaja
+358503707722
marko.orpana@rauhala.fi

 

Takaisin uutisiin