• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Tee asiakkaan kannalta aina oikein –​ Tämä on uuden myyntipäällikkömme Jusa Harjun motto
  
12. elokuuta 2019 klo 9.40.05

Tee asiakkaan kannalta aina oikein –​ Tämä on uuden myyntipäällikkömme Jusa Harjun motto 

Jusa Harju, 28, pakkasi alle kouluikäisenä pikkuautot reppuunsa ja lähti yrittäjävanhempien mukana heidän työpaikalleen. Kotoa Jusa oppi kaupankäynnistä enemmän kuin mistään muualta. Ekat omat kauppansa hän teki perheyritykselle 14-vuotiaana.

Jusa Harju

- Muistelen lapsuutta hyvällä. Viihdyin vanhempieni yrityksessä ja arvostan oppia, jonka heiltä olen saanut, kertoo Jusa. 

Vanhempien yrityksessä työskentelyn jälkeen Jusa toimi operaattorimaailmassa nelisen vuotta. Työssä pääsi verkostoitumaan hyvin, mutta seuraavat ura-askeleet oli otettava. Rauhalan työpaikkailmoitus tuli vastaan, missäpä muuallakaan, somessa:

- Facebookissa jaettu työpaikkailmoitus kiinnitti heti huomioni. Jokin kolahti. Minulle tuli tunne siitä, että löysin omiin arvoihini sopivan yrityksen. Myynnin mottonani on "tee asiakkaan kannalta aina oikein". Uskon, että kun toimin asiakkaan eduksi, kaikki muu seuraa perässä. Tavoittelen toiminnassani tyytyväisiä asiakkaita ja luottamusta.

Toukokuun viimeisellä viikolla Rauhalassa aloittanut Jusa on kesän aikana päässyt perehtymään tarkemmin yritysohjelmistojen toimialaan. 

- Rauhalassa vastaanotto on ollut todella hyvä! "Onko kaikki ok?", "Tarvitsetko apua?", "Kysy multa vaan lisätietoja" -tyyppiset lausahdukset ovat huikeita ja niitä olen kuullut työkavereilta paljon. Rauhalassa ei ole yksilöpelaajia, vaan olemme joukkue, jolla on yhteinen päämäärä... ja se päämäärä on Rauhalan moton mukaisesti "vähemmän murheita, parempia yöunia". Aika yhteensopiva oman mottoni kanssa, eikö? naurahtaa Jusa ja päättää:

- Niitä me tarjoamme asiakkaillemme tehostamalla prosessit nykyaikaan ja pitämällä sen, minkä lupaamme. Nukut yösi hyvin, kun tiedät, että asiat hoituvat toimestamme murehtimatta.

Rauhala tarjoaa nykyaikaiset järjestelmät yrityksille toiminnanohjaukseen, työajanseurantaan sekä talous- ja palkkahallintoon. Me pelaamme näillä säännöillä. Mikäli järjestelmäsi kaipaavat päivitystä, ole rohkeasti yhteydessä Jusaan (0408420497, jusa.harju(a)rauhala.fi). Meidän kanssa tohtii aina keskustella!

 

Takaisin uutisiin