Rauhalan blogi
15.4.2024 15:05

Fennoa Mobiili aina kätesi ulottuvilla

Tehokas ja käyttäjäystävällinen Fennoa Mobiili jatkaa kehittymistään! Voit hoitaa sinulle osoitettuja tehtäviä puhelimella ja tabletilla – ajasta ja paikasta riippumatta. Sovelluksen voit ladata Android-- ja Apple-laitteille sovelluskaupastasi. Sovelluksen versiopäivitykset päivittyvät automaattisesti, joten sinun ei tarvitse niistä erikseen huolehtia. Voit myös määrittää itsellesi aktiivinen/lomalla tilan suoraan mobiilissa, jolloin tehtävät ohjautuvat tarvittaessa sijaisellesi. Mobiililla voit hoitaa päivittäisiä tehtäviäsi, vaikka olisitkin liikkeellä.  Fennoa Mobiilin avulla liiketoimintasi ei ole koskaan ollut näin joustavaa ja helposti hallittavaa!

Fennoa Mobiililla voit kuvata ja lähettää luottokortti- ja muita ostokuitteja Fennoaan suoraan puhelimellasi. Tarkistusten, mahdollisten täydennysten ja kuitin selitteen lisäyksen jälkeen klikkaa Tallenna kuitti -painiketta  ja näin kuitti on tallentunut Fennoa Ostot -osioon. Tosi näppärää!

Lisäksi voit hyväksyä ja maksaa ostolaskuja käyttämällä sovellusta. Voit hoitaa Ostolaskujen hyväksynnän mobiililaitteellasi helposti ja vaivattomasti. Näet laskun kuvan sovelluksessa ja voit tarvittaessa kommentoida laskua. Myös sinulle voidaan lisätä uusi kommentti ko. laskulla. Saat kännykkääsi välittömästi ilmoituksen ja värähdyspalautteen uusista hyväksyttävistä laskuista sekä sinulle osoitetuista kommenteista, kun sinulla on aktivoitu käyttöön ilmoitukset eri toiminnoille. Mikäli sinun tehtäviisi kuuluu myös maksaa ostolaskuja, saat senkin hoidettua mobiililla, maksua odottavien ostolaskujen määrän näkyy Pankki-kuvakkeessa. Pankki-näkymässä voit myös seurata eri tilassa olevien ostolaskujen maksuja.  Näin kaikki tarvittavat toiminnot ovat käytettävissäsi missä ja milloin tahansa, suoraan mobiililaitteellasi.

Myös omien matka- ja kululaskujesi luonti onnistuu suoraan mobiililaitteeltasi. Matkat ja kulut osiossa voit luoda itsellesi uuden matkalaskun mahdollisten kulukuittien kera ja lähettää sen hyväksyntään. Voit hyödyntää laitteesi GPS-toimintoa osoitteen haussa. Myös käsittelyyn palautetun matkalaskun saat täydennettyä ja lähetettyä uudelleen hyväksyntää. Palautuksesta saat kännykkääsi heti ilmoituksen! Matka-kululaskut voi myös hyväksyä ja maksaa mobiilissa. Mobiili tekee kaiken tämän mahdolliseksi, joten hallitse liiketoimintaasi vaivattomasti mobiilisti!   

Fennoa Mobiilin Asiakirjat -toiminnolla voit kuvata kuitin tai muun asiakirjan ja liittää sen saman tien selaimessa tositteelle tai asiakirjat-osioon haluamaasi kansioon. Tämä mahdollistaa nopean ja kätevän asiakirjojen käsittelyn ja tallentamisen ilman tarvetta erillisiin sovelluksiin tai monimutkaisiin prosesseihin.
Hyödynnä siis mobiilin mahdollisuudet Fennoan yhteydessä, pidä osaltasi hoidettavat asiat ajan tasalla, näin helpotat ja nopeutat myös muiden käyttäjien tehtävien hoitoa ohjelmassa!

”Kaikki on hoidettu, hyvin tehty!”


Tehosta arkeasi ja automatisoi prosessisi Fennoan avulla! Osallistu tuleviin webinaareihimme ja opi, miten voit vapauttaa aikaasi ja tehostaa toimintaasi. Valitse sinulle sopiva ajankohta aikataulustamme ja ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Katso tulevat tapahtumat

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta:

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Takaisin blogiin