Rauhalan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Fuusorin avulla ajantasatietoa päätöksenteon tueksi
17.10.2022 12:10

Fuusorin avulla ajantasatietoa päätöksenteon tueksi

Fuusor tarjoaa sinulle nykyaikaiset käyttövalmiit Fuusor BI ja Fuusor Budjetointi -pilvipalvelut, joilla saat haluamiasi ja tarvitsemiasi raportteja vaikka yhdisteltynä eri tietojärjestelmistä tuoduista tiedoista. Näin voit kerätä ja hyödyntää eri järjestelmien dataa. Fuusorissa voit yhdistellä niitä helposti ja raportoida voit millä laitteella tahansa. Fuusorista löytyy integraatiot lukuisiin eri järjestelmiin, mm. Fennoa, Visma Nova, Visma.net ERP, Nepton, Mepco jne., uusia integraatioita kehitetään koko ajan lisää tarpeen mukaan.

Fuusorin käyttöönotto

Fuusorin saat käyttöösi helposti ja nopeasti, käyttöönotto tapahtuu yhteistyössä asiakkaan ja Fuusorin asiantuntijan kesken. Voit hyödyntää valmiita raportteja, kuten esimerkiksi tuloslaskelma, tase ja kassavirtalaskelma, ja lisäksi tietenkin voidaan räätälöidä yritykselle omia raportteja, näkymiä ja mittareita. Samalla pääkäyttäjä oppii itse tekemään ja muuttamaan oman yrityksensä tarpeen mukaisia raportteja.

 

Ajantasaisesti tietoa missä ja milloin vain

Fuusor noutaa automaattisesti tietoja eri tietojärjestelmistä tietovarastoonsa, jossa näitä sitten yhdistellään. Näistä muodostetaan mm. visuaalisia näkymiä ja raportteja, joita voit helposti lukea vaikka kännykälläsi, ilman erillisiä asennuksia. Raportit ovat aina ajan tasalla ja kulkevat aina mukanasi missä sitten oletkin. Voit porautua raporteilta ja näkymiltä tapahtumille mahdollisimman tarkalle tasolle, ja jotkut ohjelmat esim. Fennoa, mahdollistaa myös porautumisen Fennoan ostolaskun pdf-kuvalle saakka. Ja tietenkin voit suodattaa tietoja haluamallasi tavalla tietyn tiedon perusteella. Liikkuminen raporttien ja näkymien välillä sujuu helposti ja nopeasti. Voit yhdistellä erilaisia tietoja esim. työtunteja voit käyttää hyödyksi suhteutettuna kirjanpidon lukuihin, kuten liikevaihto työtunneittain. Voit myös liittää erilaisia laskentoja raportteihin, esim. hallintokulujen vyörytyksiä tms. jyvityksiä eri kustannuspaikoille. Voit myös valita näytätkö luvut vyörytyksin vai ilman vyörytyksiä. Myös myynneistä saat raportteja valintasi mukaan, esim. TOP10 asiakkaasi tai vertailuja asiakkaittain/tuotteittain. HR-dataan liittyviä valmiita raportteja löytyy myös, voit hakea esimerkiksi henkilömäärää tai vaikka henkilöstöä ikäryhmittäin tai muita jakautumia.

Fuusorissa voit myös tehdä budjetteja ja ennusteita, jotka saa mukaan raporteille. Budjettia voit syöttää eri tasoille, tiliryhmä- tai tilitasolla, myös ajallisesti päivä, kk tms., ja jakaa sitä haluamallasi tavalla vaikka kuukausittain. Myös ennusteen tuonti excelistä Fuusoriin onnistuu. Budjettiin voidaan määritellä erilaisia laskentasääntöjä, esimerkiksi palkkoihin henkilösivukulujen tuottamiseen budjettiin. Voit hyödyntää budjettia ennusteen pohjana, jota voit sitten muokata tarvittaessa. Toteutumalukuja haettaessa esim. koko tilikaudelta, hakee ohjelma päivämäärävalintasi mukaan toteutuman ja lopuille kausille tulee ennuste automaattisesti.

 

Fuusorin konsernityökalu

Fuusorin konsernityökalulla luodaan konserni sekä konsernin kannalta tärkeät raportit. Konsernin eliminointeihin on erilaisia tapoja. Ne voidaan tehdä kirjanpitojärjestelmässä ja tuoda Fuusoriin, tai Fuusorissa tai tuoda esim. Excelistä. Budjetointia ja ennustamista voidaan tehdä yhtiöittäin tai karkeammin konsernitasolla.

 

Fuusor tarjoaa siis monipuolisen raportoinnin kaikista eri tiedoista yhdistelmällä niitä ja tuottamalla niistä juuri niitä ajantasaisia raportteja, grafiikkaa tai näkymiä, joita olet aina kaivannut avuksi yrityksesi tilanteen seuraamiseen, päätöksenteon tueksi ja tulevan suunnitteluun.

 

Tästä linkistä pääset lataamaan katsottavaksi Fuusorin demovideon:

Katso webinaaritallenne

Mikäli kiinnostuit ja haluat lisää tietoja, laita viestiä tarja.kiili@rauhala.fi tai soita Tarjalle numeroon 0201 210 462.

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta:

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Takaisin blogiin