Rauhalan blogi
10.8.2021 8:19

Miksi yritysohjelmistot Rauhalasta?

Me Rauhalassa emme koodaa omia yritysohjelmistoja, vaan jälleenmyymme päämiestemme Visman, Neptonin ja Fennoan järjestelmiä. Kauttamme saat nykyaikaisen ja jatkuvasti kehittyvän järjestelmän, mutta myös suomalaisen, helpostitavoitettavan ja osaavan tukipalvelun. Syy, miksi meiltä kannattaa järjestelmät ostaa, on ehdottomasti meidän asiakaspalvelumme, toisin sanoen asiantuntijat.

Asiantuntijamme ovat mukana järjestelmäprojektissasi aivan alusta asti. Yleensä sama henkilö meillä esittelee järjestelmän, ostopäätöksen jälkeen hoitaa koulutukset ja lopuksi palvelee asiakastuessa. Hän tuntee yrityksesi ja osaa näin parhaiten auttaa sinua. Siksi arki Rauhalan kanssa sujuu ja tämä on selvä etu asiakkaalle.

Koska tuesta löytyvät oikeat asiantuntijat, ratkeavat tukipyynnöt myös nopeasti. Niitä ei siirrellä eteenpäin henkilöltä toiselle, vaan asiantuntemus löytyy jo ensimmäiseltä käsittelijältä. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja kohtelemme sinua sen mukaisesti. 

 

Asiakastyytyväisyyskyselymme tuloksia

Ovatko asiakkaat samaa mieltä asiakaspalvelustamme, mitä edellä kuvaamme? 

Asiakastyytyväisyyskyselyssä kysyimme ja pyysimme asiakkaitamme arvioimaan seuraavat väittämät ja näin he vastasivat:

Asiakaspalvelu on laadukasta ja ystävällistä 4,6 / 5
Asiakaspalvelu on osaavaa ja asiantuntevaa 4,6 / 5
Asiakaspalveluun on helppo saada yhteys  4,4 / 5
Käyttämäni ohjelma vastaa hyvin tarpeitani 4,2 / 5

Kokonaisarvosanamme on 4,5 / 5
ja NPS-lukumme erinomaiset 58.

Teemme ohjelmistojen kehittäjien kanssa tiivistä yhteistyötä ja välitämme myös paljon asiakkailtamme saamiamme kehitysehdotuksia eteenpäin, kaikkia edustamiamme ohjelmia kehitetään voimakkaasti ja asiakkaamme pääsevät osaksi kehitystyötä ohjelmistotoimittajien tarjoamien viestintäkanavien kautta.

 
 
 

Kotimainen perheyritys, jossa arvot näkyvät arjessa

avainlippuAsiakastyytyväisyyden ja asiantuntemukset ollessa suurin kilpailuvalttimme, haluan tuoda esille vielä muutamia meille tärkeitä asioista.

Olemme suomalainen perheyritys. Onko tällaisilla arvoilla merkitystä, kun yrityksesi tekee päätöksiä? Vastuulliset ostopäätökset, kotimaisuus ja suomalaisen työn tukeminen ovat meille tärkeitä arvoja. 

Päätoimispiteemme sijaitsee Seinäjoella, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Tällä hetkellä meillä on asiakkaita aina Helsingistä Ivaloon. Yrityksesi sijainti ei siis ole este yhteystyölle, vaan kokeneet asiantuntijamme palvelevat yritystäsi sijaintiriippumattomasti.

Asiakastyytyväisyyden lisäksi mittaamme säännöllisesti henkilöstömme tyytyväisyyttä. Teemme tietoisia panostuksia henkilstömme hyvinvointiin, sillä uskomme sen heijastuvan asiakkaillemme asti. Näin kaikki voittavat. 

 
 
 
Takaisin blogiin