Rauhalan blogi
1.11.2021 10:28

OnCloud 365

Rauhala OnCloud-tiimi on tuottanut tietotekniikan palveluja suomalaisille yrityksille miltei kolmen vuosikymmenen ajan. Perusajatuksenamme on ollut auttaa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan tarjoamalla palvelua ihmiseltä ihmiselle ja turvaamalla palvelujemme avulla asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuus.


Microsoft 365-palvelut ovat juuri nyt kaiken keskiössä. Niitä käyttävät päivittäin lähes kaikki suomalaiset yritykset ja suurin osa asiakkaidemme tukipyynnöistä liittyy tavalla tai toisella näihin palveluihin. Tietoturvaan liittyvät asiat ovat myös jatkuvasti kasvavassa määrin esillä. Edellä mainittujen asioiden pohjalta syntyi OnCloud 365. Tärkeimmät Microsoft 365 -ominaisuudet palveluna sinun yrityksellesi. 

 

Tuotteistus 

Tuotteistusvaiheessa tarkastelimme asioita asiakkaan näkökulmasta ja pyrimme löytämään oleellisimmat asiat ja tarpeet, mihin OnCloud 365:n täytyy vastata. Tässä muutama esimerkki. 

  • Tarvitsen Microsoft 365-palveluja. Miten saan palvelut käyttöön yritykselleni? 
  • Mitä kaikki tulee kokonaisuutena maksamaan? Käyttöönotto, käyttöoikeudet, tuki? 
  • Miten mahdollistetaan palvelujen turvallinen käyttö? 
  • Miten tiedot varmuuskopioidaan? 
  • Onko kaikki tehty, niin kuin ne tänä päivänä pitää olla? 
  • Kuka valvoo ja seuraa järjestelmiä taustalla? 
  • Mitä sitten kun oma osaaminen loppuu?  
  • Mistä saan suomenkielistä tukea ongelmiini? 

Pitkä historiamme IT-alan toimijana helpotti tuotteistusta ja asiakkaiden yleisten ongelmien ymmärtämistä. Kokemuksemme mukaan hyvän palvelun lähtökohtana on se, että asiakas saa palveluntarjoajaltaan nopeasti avun päivittäisessä työskentelyssä ilmeneviin ongelmiin ja neuvoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tämä on OnCloud 365:n tärkeä peruspilari. 

Loimme OnCloud 365:stä palvelukokonaisuuden, mikä on lisäksi helppo ostaa. Käyttäjäkohtaiseen kuukausihintaan sisältyy nimittäin mm. palvelun käyttöönotto, edistyneiden Microsoft 365-tietoturvaominaisuuksien käyttöönotto, tietojen varmistus, erinomainen suomenkielinen tukipalvelu ja Microsoft 365 Business Premium-käyttöoikeus.  

 

Lopputulos OnCloud 365 

Lopputuloksena syntyi OnCloud 365. Organisaatioille tarkoitettu turvallinen ja huoleton toimistoviestintäpalvelu, joka perustuu Microsoft 365 -palveluihin. OnCloud 365:n avulla organisaatiosi saa käyttöönsä yhteensopivat ja tutut Microsoft- työkalut, jotka mahdollistavat häiriöttömän ja tietoturvallisen työskentelyn paikasta riippumatta. Samaan kokonaisuuteen on paketoitu täydellinen, suomalainen tukipalvelu Rauhala OnCloudin asiantuntijoiden tuottamana. Palvelu on sopiva kaikille pienille ja keskisuurille organisaatioille aina 300 käyttäjään asti. 

Katso video Rauhalan OnCloud 365 -palvelusta

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Takaisin blogiin