Rauhalan blogi
1.2.2023 10:41

Menestystä hyvin hoidetulla IT:llä

Väitän, että suurin osa yrityksistä haluaa menestyä ja sitä voidaan mitata eri tavoin. Menestys voi olla kasvua, tuloksellisuutta, tunnettuutta tai vaikka positiivisia asiakastarinoita. Menestyksen taustalla on lähtökohtaisesti aina se tärkein eli yrityksen henkilökunta, mutta siihen vaikuttaa luonnollisesti koko ympäröivä maailma. Jos yritys menestyy, jotain on aina tehty oikein. Usko tai älä, hyvin hoidetun IT:n avulla voidaan myös vaikuttaa positiivisesti yrityksen menestymiseen.

 

Miten IT auttaa menestymään?

Oikein toteutettujen IT-ratkaisujen avulla turvataan yrityksen liiketoiminnan jatkuvuus. Menestyksen yhtenä avaintekijänä digitalisoituneessa maailmassa on varmasti se, että liiketoiminnan kannalta välttämättömät tietotekniset järjestelmät toimivat vuoden jokaisena päivänä ongelmitta. Tällä on varmasti merkitystä yrityksen toimintakykyyn ja kykyyn tehdä tulosta. Tämän tavoitetilan toteutuminen vaatii IT-ratkaisuihin liittyviä toimia jokaisessa yrityksessä. Kyberturvauhat ovat tulleet jäädäkseen ja sillä kentällä ei enää tuurin varassa juosta. Liiketoimintaasi ymmärtävien ammattilaisten ja ajan tasalla olevien IT-palvelujen avulla ennalta ehkäistään monia ongelmia ja autetaan menestymään IT:n mahdollistamin keinoin. Turvallisuus luo menestyjiä. Menestyjät ovat heitä, ketkä uskaltavat kysyä ja selvittää nämä asiat oman yrityksensä kohdalla.

 

Hyvin hoidetun IT:n avulla parannetaan yrityksen tärkeimmän omaisuuden eli henkilöstön tyytyväisyyttä. Jokainen yritys tarvitsee IT:hen liittyvää apua. Käyttäjille tulee päivittäin epäselviä asioita tai ongelmia, mitkä vaikeuttavat ja hidastavat työn tekemistä. Seuraavat asiat vaikuttavat varmasti työntekijöiden tyytyväisyyteen, työn mielekkyyteen ja motivaatioon:

  • Toimivat nykyaikaiset työvälineet (tietokone, oheislaitteet ja puhelin)
  • IT-palveluntarjoajan loppukäyttäjätuki (lähituki, etätuki, sähköpostituki ja puhelintuki)
  • Tuen nopea vasteaika ongelmatilanteessa
  • Nopeat toimitukset uusille työvälineille

 

Omalla kohdallani työ ei ole yli kymmeneen vuoteen ollut paikka, minne pitää mennä. Se on ollut asia, minkä hoidan huolimatta siitä, missä fyysisesti olen. Olen tehnyt töitä etänä joko osittain tai kokonaan viimeisen kymmenen vuotta. Oman kokemukseni perusteella voin sanoa, että kaikilla tässä blogissa kirjoittamillani asioilla on ollut positiivisia vaikutuksia oman työni onnistumiseen ja tuottavuuteen. Etenkin nuorempi sukupolvi vaatii työympäristöltä, työvälineiltä ja työskentelytavoilta aikaisempaa enemmän. Hyvin hoidetut IT-ratkaisut ovat asioiden mahdollistaja ja näkyvät varmasti positiivisesti liiketoiminnassa. Ihmiset haluavat työskennellä menestyvissä yrityksissä ja hakevat niihin töihin.

 

Me Rauhalassa autamme asiakkaitamme menestymään hyvin hoidetun IT:n avulla. Ota meihin rohkeasti yhteyttä! 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

"Suosittelen Rauhala OnCloudia yrityksen IT:n ulkoistamisen kumppaniksi. Toimiva tietotekniikka on tärkeä osa sujuvaa liiketoimintaa. Rauhala OnCloudin palvelu on asiantuntevaa, kasvollista, joustavaa ja ajaa yrityksemme etua. Meillä on yksi taho, jonka puoleen on helppo kääntyä IT-asioissa."

- Pasi Saarinen, toimitusjohtaja Unico Finland Oy

Lue koko referenssi »

 

Takaisin blogiin