Rauhalan blogi
26.8.2021 8:40

Rauhalan kasvollinen asiakaspalvelu

Rauhalan kautta saat käyttöösi erilaiset yritysohjelmistot talouden- ja varastonhallintaan, työajanseurantaan, palkanlaskentaan sekä matka- ja kululaskujen ratkaisuihin. Asiantunteva henkilöstö kartoittaa tarpeet yhdessä asiakkaan kanssa ja auttaa valitsemaan juuri parhaiten käyttöösi sopivat palvelut.

 

Ohjelmistotiimi asiakaspalvelussa

Me Rauhalassa panostamme avoimeen ja kasvolliseen yhteystyöhön, meiltä löytyy pitkän linjan osaamista erilaisista käyttöönotoista sekä olemme auttaneet pitkäaikaisia asiakkaita vuosien varrella muuttamaan vanhoja järjestelmiä uusiin nykyaikaisempiin. Asiantuntijamme ovat myös innokkaita kehittymään ja laajentamaan omaa osaamistaan, mikä tuokin innostusta omaan työhön. Monien pitkään jatkuneiden asiakassuhteiden myötä olemme oppineet asiakkaiden erilaisista tarpeista, joista ahkerasti viestimme myös kumppaneillemme, eli ohjelmistojen kehittäjille, koska haluamme saada asiakkaidemme käyttöön heitä parhaiten palvelevat ratkaisut. Ohjelmistotiimimme toimii pitkälti etäorganisaationa eri puolilta Suomea ja osa meistä työskentelee osittain Seinäjoen toimipisteellä. Asiakkaamme ovat myös ympäri Suomen. Asiakastapaamiset onnistuvat sopimuksen mukaan joustavasti joko paikan päällä vieraillen tai etäyhteyksillä. 

 

Esittelemme kasvollisen asiakaspalvelutiimimme 

 

Tarja-Kiili-628205-edited-1Tarja Kiili, liiketoimintajohtaja

Tarja on aamuvirkku johtaja, joka kehittää, motivoi ja kuuntelee. Hänellä on usein monta rautaa tulessa ja meneillään on monenlaista projektia niin työssä kuin vapaa-ajalla. Tarja tykkää harrastaa perheen ja ystävien lisäksi monipuolisesti liikuntaa, matkailua, sienestystä ja puutarhan hoitoa.

Tarja kartoittaa asiakkaiden tarpeita ja etsii yhdessä asiakkaan kanssa sopivia ratkaisuja, minkä jälkeen projekteja viedään yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa eteenpäin. Meillä samat tutut asiantuntijat ovat siis mukana aina asiakkaan alkutaipaleelta ohjelmistoesittelyistä käyttöönottoon sekä asiakaspalvelun tukeen saakka.

 

 

Niina Pajunen, sovellusasiantuntijaNiina Pajunen, sovellusasiantuntija, myynti

Niina vastaa HR puolen ohjelmistojen myynnistä aina käyttöönottoon ja asiakastukeen saakka. Monipuoliset työt palkka- ja työajanseurannan parissa takaavat vaihtelua jokaiseen työpäivään. Pienen lapsen äitinä Niina pysyy kiireisenä myös työajan ulkopuolella. Ulkoilu ja liikunta vauhdittavat arkea myös vapaa-ajalla.

Niinalta löytyy monipuolisesti kokemusta eri organisaatioiden HR-ohjelmistojen nykyaikaistamisesta ja projektien läpiviennistä. Niina tietää, miten yrityksen on toimittava, jotta työajanseurantaa ja henkilöstöhallintoa koskevat lakipykälät täyttyvät yrityksissä oikealla tavalla ja helposti.

 

 

 

Essi Pyylampi-1Essi Pyylampi, sovellusasiantuntija, myynti

Essin tavoitat työajanseuranta-, palkka- sekä matka- ja kululaskuohjelmistojen parista. Työpäivät täyttyvät niin käyttöönottoprojekteista, ohjelmistoesittelyistä, asiakkaiden tukipalvelusta kuin myös myynnillisistä työtehtävistä. Essin nauttii työssään ongelmanratkaisusta sekä mahdollisuuksista kehittyä ja oppia uutta. Asiakaslähtöisellä työotteella löydetään yhdessä toimivia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Spontaani heittäytyjä on aina valmis uusiin seikkailuihin niin työssä kuin vapaa-ajalla. Vapaa-aika kuluukin erilaisten liikunnallisten harrastusten parissa, koiran kanssa ulkoillen, mökkeillen ja matkustellen. 

Elise1-1-1Elise Alanen, sovellusasiantuntija

Elise on mukana talouden ja toiminnanohjauksen sovelluksien käyttöönotoissa, kouluttamassa sekä helpdeskissä asiakkaita auttaen. Eliseltä löytyy osaamista pitkältä ajalta asiakkaiden erilaisista tarpeista lähtöisin tehtävissä talous- ja toiminnanohjaus ratkaisuissa. Vapaa-aikaansa Elise viettää pääasiassa koirien parissa, käsitöitä tehden, lukien, mökkeillen ja matkustellen.

 

 

 

Ilona3-1Ilona Ääritalo, sovellusasiantuntija

Ilonan löydät taloushallinnon sovellusten parista. Ilona nauttii työstään, mikä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ja uuden oppimisen. Vapaa-aika täyttyy käsitöistä, mökkeilystä, matkustelusta, kulttuurin tekemisestä ja harrastamisesta. Ilona ehtii vapaa-ajallaan myös osallistua yhteiskunnallisten asioiden hoitamiseen sekä yrittää ehtiä olla myös mummi arjen aherruksen ohessa.

 

 

 

 

Teemu-Turunen-914357-edited-1Teemu Turunen, järjestelmäasiantuntija

Teemun vastuulla ovat Visma.net erp-järjestelmä sekä toiminnanohjauksen asiat. Lisäksi erilaiset raportointi- ja integraatiotyöt ovat tämän ratkaisukeskeisen asiantuntijan vahvuuksia. Teemu käy paljon asiakastapaamisilla ympäri Suomen, jolloin ongelmia ratkotaan yhdessä osaavan järjestelmätuntijan avustuksella.

Vapaa-aika Teemulla kuluu puutarhanhoidossa ja kaikennäköisen muun tekemisen parissa. Yhdistystoiminta kyläyhdistyksessä, reserviupseereissa ja Lions clubilla tuo myös sisältöä vapaa-aikaan.

 

 

Kari_NiemelaKari Niemelä, sovellusasiantuntija

Karilta löytyy useiden vuosien ajalta monipuolista osaamista HR- ja palkka-asiantuntijana. Kari on tehnyt useita käyttöönottoja monipuolisista asiakastarpeista lähtien ja auttanut pitkäaikaisia asiakkaita vaihtamaan vanhoja ohjelmia uusiin nykyaikaisempiin. Rauhallisella työotteellaan Kari löytää ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin ja hän tuntee käyttämänsä ohjelmistot kuin omat taskunsa. Vapaa-aika täyttyy monipuolisesti liikunnallisista harrastuksista sekä mökkeilystä ja veneilystä.

 

 

Tuija-Salovaara-527778-editedTuija Salovaara, sovellusasiantuntija

Tuijan vastuualuetta on ollut vuodesta -95 alkaen Sonet ohjelmiston talouden- ja toiminnanohjauksen sovellukset. Tuija on toiminut projektipäällikkönä sekä sovellusasiantuntijana käyttöönottoprojekteissa. Myöhemmin tämä pitkän linjan ammattilainen innostui uusista helppokäyttöisistä digitaalisista ohjelmista ja yllättäen hän huomasikin kouluttavansa ja konsultoivansa Fennoa-ohjelmistoa. Tuija ei jää lepäämään laakereilleen, vaan seuraavaksi tarkoituksena on ottaa haltuun Visma.net erp-järjestelmä. Juuri korona-ajan kynnyksellä Tuija muutti Ivaloon, josta hän on siitä lähtien työskennellyt etänä. Muutos onkin ollut piristävää vaihtelua 35 vuoden Helsinki ajan jälkeen. Vapaa-ajalla Tuija tykkää liikkua luonnossa, sienestää, marjastaa ja kerätä luonnonyrttejä. Talvisin sadon ollessa lumen peitossa, Tuija nauttii murtomaahiihdosta. Ennen kaikkea hyötyliikunta on sydämen asiana.

 

"Vähemmän murheita ja parempia yöunia"

Meillä on pitkä kokemus erilaisista toimialariippumattomista käyttöönotoista. Järjestelmien vaihtaminen ja uudistaminen kanssamme on helppoa!

Pitkäaikaiset asiakassuhteet perustuvat meillä molemminpuoliselle hyödylle, hyvällä huumorilla maustetulle yhdessä tekemisen meiningille ja toimintojen kehittämiselle.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Takaisin blogiin