Rauhalan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Yritysblogi - Perheyritys bloggaa sujuvasti niin IT:stä kuin taloushallinnostakin
29.10.2015 15:12

Yritysblogi - Perheyritys bloggaa sujuvasti niin IT:stä kuin taloushallinnostakin

Muotiblogi, ruokablogi, lifestyleblogi… Mitä näitä nyt on… Itse seuraan vapaa-aikana monenlaisia blogeja ja bloggaajia. Olen huomannut, että yhä useammin päädyn myös työaikana blogiin. ”Soo soo”! Ehditkö jo heristää sormeasi? Minäpä kerron! Kyse ei ole lusmuilusta vaan tiedonhankinnasta. Blogeista voi löytää arvokasta tietoa, jota hyödyntää omassa työssä ja bisneksen tekemisessä. Niinpä alun listaa voisikin jatkaa seuraavasti: yritysblogi, IT-blogi, asiantuntijablogi… Mitä näitä nyt on… Blogit eivät ole pelkkää pintaa vaan saattavat sisältää todella syvällistäkin tietoa.

Vain kymmenessä vuodessa sähköisen median kulutus on kasvanut huimasti. Lyhyestä ajasta huolimatta sinä ja minä olemme jo tottuneet siihen, että voimme valita median käyttöajan ja paikan vapaasti. Nyt Rauhalan konserni haluaa heittää oman lusikkansa blogisoppaan! Miksi? Haluamme tarjota sinulle toimivia vinkkejä, tuoreimpia ilmiöitä ja bisnestä tehostavaa tietoa silloin, kun sinulle itselle parhaiten sopii.

Täten julistankin yritysblogimme virallisesti avatuksi! Voit kätevästi lukea konsernimme kolmen yrityksen – Rauhala Yhtiöiden, OneWay Sanomanvälityksen ja Priima Yrityslaskennan – viikoittaisia julkaisuja yhdeltä sivustolta tai valita vain sinua kiinnostavat osa-alueet.

21 bloggaajan voimin toteutettavassa yritysblogissamme käsittellään aiheita aina IT:stä taloushallintoon. Niin uudistuva kirjanpitolaki, it-strategia kuin sähköisen sanomanvälityksen kuviot tulevat käsittelyyn vielä tämän vuoden puolella.  Olisi hienoa kuulla myös lukijoiden juttutoiveita! Jos mieleesi tulvahtaa idea, kirjoita se toki kommenttikenttään tämän tekstin alle.

Kannattaa siis ehdottomasti seurata blogia ja tilaa vaikka heti Rss-syöte blogin oikeasta sivupalkista. Voit lisäksi seurata meitä somessa!

Antoisia lukuhetkiä, oivaltamisen iloa ja tiedonjanoa!

Seuraa meitä LinkedInissä

Seuraa meitä Facebookissa

 

Takaisin blogiin