17. marraskuuta 2021 klo 9.52.46


Opiskelija - hae meille harjoitteluun!

 

Opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa? Rauhala OnCloud tarjoaa harjoittelupaikan tietotekniikan palvelualalle suuntautuvalle tai siitä kiinnostuneelle opiskelijalle. Harjoittelupaikka sijaitsee Seinäjoella Framilla. Harjoitteluaika arkisin klo 8-16.  

 

Rauhala OnCloud

Rauhala OnCloud tarjoaa tehokkaat ja turvalliset IT-infra-, tietoturva- ja M365-palvelut yrityksille. Olemme suomalainen perheyritys Seinäjoelta ja palvelemme yritysasiakkaitamme ympäriämpäri Suomen. Vaikka kyse on tietotekniikasta ja yritysten välisestä yhteistyöstä, toteutamme palvelut erittäin ihmisläheisesti ja erinomainen asiakaskokemus on meille tärkeää.

 

Sinä?

Olet halukas ja innokas oppimaan uutta ja asiakaspalvelu on sinulle mielekästä. Olet kiinnostunut tietotekniikasta ja haluat luoda ammatillisen uran sen parissa. Emme etsi koodaajaa. 

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja tukenasi on koko tiimimme. No worries!

Opiskelijalle harjoittelu on iso panostus tulevaisuuteen! Se voi poikia työpaikan niin kuin se teki meidän perheyrityksessämme esimerkiksi Heidille, Terolle, Samille, Saimalle, Artulle, Mikolle, Juhalle, Vellulle, Elisalle, Sakulle ja Joukolle.

 

Miksi meille?

Panostamme tietoisesti meillä työskentelevien ihmisten hyvinvointiin! Koska töissä ollaan aika monta päivää ja tuntia elämästä, niin onhan se tärkeää, että töissä voi myös hyvin. Uskomme hyvinvoinnin loistavan asiakkaille asti ja näin kaikki voittavat! Viimeisimmän henkilöstötyytyväisyyskyselymme kokonaisarvosana oli 4,4 / 5.

Hyödyllisiä linkkejä:

Haku

Lähetä avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen jani.hermans@rauhala.fi
Viesti otsikolla: Harjoittelu: Etunimi Sukunimi

 

Lisätietoja:

Jani-Hermans-684211-edited-1

Jani Hermans
liiketoimintajohtaja
+358408420478
jani.hermans@rauhala.fi

 

 

Takaisin uutisiin