Rauhalan OnCloud-palvelut ovat nykyään osa Opsec Oy:tä. Löydät meidät siis jatkossa Opsecin verkkosivuilta


Turvalliset ja tehokkaat IT-palvelut yrityksille

IT-infra Citrix Tietoturvapalvelut Microsoft 365

 

OnCloud tarjoaa IT-palvelut yrityksille

Tarjoamme luotettavat IT-palvelut yrityksille aina koko IT-infran suunnitteluun, hallintaan ja valvontaan asti. Palveluidemme avulla varmistat, että yrityksesi tietotekniikka toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla ja tietoturvallisesti. 

 

Katso video OnCloud 365 -palvelusta

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Rauhalan OnCloud-palvelut?

 

 

 

 

 

 

 

 

Älä jätä tietotekniikkaa heitteille
Kun oma osaaminen tai resurssit loppuvat, OnCloud-palvelut auttavat. Meiltä löytyy aina ajantasalla oleva osaaminen yrityksen tietotekniikan eri osa-alueisiin.

Turvaa liiketoiminnan jatkuvuus
Tietotekniikan kohdalla jälkiviisaus tulee usein kalliiksi. Turvallinen ja toimiva tietotekniikka on yrityksen jatkuvuuden turva. Panostamme kaikessa toiminnassamme myös ennaltaehkäisevään näkökulmaan. 

Valitse luotettava ja vastuullinen palvelu
Kartoitamme yrityksien todelliset tarpeet. Emme keksi turhia yllätyskuluja. Meillä on pitkä kokemus erilaisista IT-ympäristöistä. Tiedämme, mihin on kiinnitettävä huomiota. Kannamme kunnialla vastuun asiakkaidemme tietotekniikasta.

Hyödynnä ensiluokkainen tukipalvelu
Palvelumme sisältää suomalaisen, erinomaiseksi arvotetun asiakaspalvelun. Todellakin, puhumme suomea, emmekä tietotekniikan vaikeaselkoista ammattikieltä. Meillä asiakkaidemme asioita hoitavat ihmiset, eivät vastaajat tai robotit. Palvelullamme on kasvot!

Miten voisimme auttaa?

Ota yhteyttä

 

Luvut puhuvat puolestaan

Rauhala_tukipalvelut

Kuinka IT saadaan tukemaan liiketoimintaa? Löydät monia vinkkejä blogistamme: