14. kesäkuuta 2021 klo 13.14.37


Vakituinen työpaikka IT-velholle/velhoriinalle!

 

Etsitkö uusia haasteita ja kerrassaan mahtavaa työyhteisöä? Wow! Meidän mahtava työyhteisö nimittäin etsii uutta haasteiden taklaajaa, virallisemmin sanottuna järjestelmäasiantuntijaa. Match made in heaven?! Lue lisää ja kiinnostuttuasi laita hakemus meille.

 

Rauhala OnCloud

Rauhala OnCloud tarjoaa tehokkaat ja turvalliset IT-infra-, tietoturva- ja M365-palvelut yrityksille. Olemme suomalainen perheyritys Seinäjoelta ja palvelemme yritysasiakkaitamme ympäriämpäri Suomen. Vaikka kyse on tietotekniikasta ja yritysten välisestä yhteistyöstä, toteutamme palvelut erittäin ihmisläheisesti ja erinomainen asiakaskokemus on meille tärkeää.

 

Sinä?

Sinulla on vähintään muutama vuosi kokemusta joidenkin seuraavien IT-osa-alueiden konfigurointi-, käyttöönotto-, ylläpito- ja asiakaspalvelutehtävistä:

  • Palomuuri ja tietoverkkoinfra
  • Microsoft 365
  • Citrix-teknologiat (esim. WorkSpace, Virtual Apps And Desktops, ADC)
  • Microsoft Azure

Suuri plussa on, jos taskusta löytyy edellä mainittuihin palveluihin liittyviä sertifikaatteja.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja tukenasi on koko tiimimme. No worries!

 

Miksi meille?

Panostamme tietoisesti meillä työskentelevien ihmisten hyvinvointiin! Koska töissä ollaan aika monta päivää ja tuntia elämästä, niin onhan se tärkeää, että töissä voi myös hyvin. Uskomme hyvinvoinnin loistavan asiakkaille asti ja näin kaikki voittavat! Viimeisimmän henkilöstötyytyväisyyskyselymme kokonaisarvosana oli 4,4 / 5.

Hyödyllisiä linkkejä:

 

Haku

Lähetä cv, avoin hakemus ja palkkatoive sähköpostilla osoitteeseen rekry@oncloud.fi, niin liiketoimintajohtaja Jani Hermans ja dj… eikun siis tj- Marko Orpana saavat tiedon kiinnostuksestasi. Kiva olisi, jos sähköpostin aiheeksi laittaisit JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA: ETUNIMI SUKUNIMI. Täytämme paikan, kun sopiva henkilö löytyy.

 

Lisätietoja:

Jani-Hermans-684211-edited-1

Jani Hermans
liiketoimintajohtaja
+358408420478
jani.hermans@rauhala.fi

 

 

Takaisin uutisiin