Vähemmän murheita, parempia yöunia – Niitä me tarjoamme

Suomalainen perheyritys

Rauhala Yhtiöt Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritys. Huolehdimme asiakkaidemme tietotekniikasta ja järjestelmistä. Palveluidemme käyttö varmistaa teknisesti nykyaikaisen ja sujuvan yritysarjen. 

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Alavudella. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Asiakkainamme on yli tuhat suomalaista organisaatiota ja palveluistamme hyötyvät päivittäin monet tuhannet käyttäjät. Asiakkaanamme voit keskittyä ydintehtävääsi, kun me hoidamme rutiinit ja tietotekniikan.

Yrityshistoria

 

Suomen parhaat työpaikat

Rauhala on osallistunut useasti Suomen parhaat työpaikat -tutkimukseen ja menestynyt jokaisella osallistumiskerrallaan loistavasti. 

Meille jokainen työntekijä ja hänen hyvinvointinsa on tärkeä asia! Uskomme, että hyvinvoivan työntekijän asenne ja toimintatarmo välittyy myös asiakaspalveluumme. Tätä kautta kaikki voittavat!

  • 2016 keskisuurten yritysten sarja, 12. sija.
  • 2008-2011  pienten yritysten sarjassa 10 parhaan joukossa.

Great Place to Work® Institute Finland tekee vuosittain tutkimuksen Suomen parhaista työpaikoista ja julkaisee tulokset Suomen parhaat työpaikat -listalla. Suomen parhaat työpaikat valitaan pääosin organisaatioiden omien työntekijöiden mielipiteiden perusteella. Listalle päässeet organisaatiot ovat siis hyviä työpaikkoja nimenomaan työntekijöidensä omien, todellisten kokemusten mukaan. Listalle ei voi päästä ulkopuolisten henkilöiden muodostamien mielikuvien perusteella. Tämän vuoksi Suomen parhaat työpaikat -lista on todenmukainen ja haasteellinen, puolueeton hyvän työpaikan mittari.