Webinaari to 28.9.23 klo 13-14:
Nykyaikaista, tehokasta ja automatisoitua taloushallintoa Fennoalla!

Fennoalla aidosti eroon papereista! Ohjelman sisäänrakennetut automaatiot ja robotiikka poistavat rutiininomaiset työvaiheet kokonaan. Fennoa automatisoi kaiken, mikä vain on automatisoitavissa.

Fennoa on helppokäyttöinen taloushallinnon kokonaisratkaisu, jolla hoidat kirjanpidon, ostolaskujen kierrätyksen, laskutuksen, palkanlaskennan, matka- ja kululaskut. Fennoassa on myös sisäänrakennettu pankki.

Tule mukaan webinaariimme ja näet, kuinka voit vapauttaa aikaa ja tehdä taloushallinnostasi sujuvampaa Fennoan avulla!

Webinaarin pääteemat:

  • Digitaalinen taloushallinto: Kuule, kuinka Fennoan ratkaisu voi virtaviivaistaa yrityksesi taloushallintoa ja helpottaa monimutkaistenkin prosessien hallintaa.

  • Helppo integroitavuus: Fennoa on suunniteltu saumattomasti integroitumaan eri järjestelmiin, mikä tekee siirtymisen Fennoaan vaivattomaksi. Avoin rajapinta tarjoaa kaksisuuntaisen reaaliaikaisen yhteyden yrityksesi taloushallintoon lukuisista ohjelmistoista, kuten toimialasi ERP:istä tai raportointiohjelmasta. 


Fennoa integroituu hyvin mm. Fuusor-raportointijärjestelmään, joka tarjoaa monipuoliset työkalut esim. konserniraportointiin, BI-raportointiin sekä suunnitteluun ja ennustamiseen. Lue lisää blogistamme.

Webinaari järjestetään to 28.9. klo 13-14.
Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, ilmoittaudu silti ja saat tallenteen itsellesi. Tilaisuus on maksuton, eikä velvoita osallistujia mihinkään.

 

Elise1-1-1

Webinaarin pitäjänä toimii sovellusasiantuntija Elise Alanen. Elisellä on vuosien kokemus erilaisten organisaatioiden taloushallinnon prosesseista ja taloushallinto-järjestelmistä. Hän on saanut aitiopaikalta seurata taloushallinnon kehitysaskeleita ja automaatioiden arkipäiväistymistä. Elisen tavoitteena on sujuvoittaa yritysarkea ja vähentää turhien talousrutiinien määrää. 

Lue lisää Fennoasta
Taloushallintoliiton tutkimus Fennoasta, lue blogistamme.

 

Tietosuoja